Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έληξε το θρίλερ με τον 62χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει- 21 ώρες διαπραγματεύσεων

Πάτρα: Έληξε το θρίλερ με τον 62χρονο πο...

Στην περιοχής της Αγυιάς

15:00 Έληξε πριν από λίγο το θρίλερ με τον άνδρα που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του με όπλο. Η προσπάθεια των ανθρώπων της Αστυνομίας να αλλάξει γνώμη και να μην αυτοπυροβοληθεί κράτησε πάνω από 21 ώρες.

Άνδρες της ΟΠΚΕ μπήκαν στο διαμέρισμα και τον ακινητοποίησαν.

Περισσότερα σε λίγο.

 

 

9:55 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr άλλαξε ο διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. καθώς λόγω κούρασης δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο στο σημείο. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν όμηροι και δεν απειλούνται άλλα άτομα η Αστυνομία περιμένει την φυσική εξάντληση του 62χρονου ώστε να λήξει ομαλά το όλο επεισόδιο.

 

 

8:30 Σε εξέλιξη παραμένει για δεύτερη μέρα σήμερα Κυριακή το θρίλερ με τον 62χρονο Πατρινό ο οποίος απειλεί ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Ο άνδρας παραμένει ταμπουρωμένος στο σπίτι του στην περιοχή της Αγυιά κι ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας έδειχνε να έχει ηρεμήσει, σήμερα το πρωί άρχισε πάλει τις απειλές.

Έξω από το σπίτι παραμένει η Αστυνομία με τον ειδικό διαπραγματευτή να προσπαθεί να τον μεταπείσει.

 

.............

Συνεχίζονται από τις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου, οι διαβουλεύσεις του ειδικού διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ με τον 62χρονο άνδρα που απειλεί να αυτοκτονήσει στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τους γύρω από το σπίτι δρόμους και ο άνδρας παραμένει στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, συνομιλώντας με τους αστυνομικούς, οι οποίοι καταβάλουν προσπάθειες προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί.

Νωρίτερα

Παραμένει οχυρωμένος στο σπίτι του στην Αγυιά της Πάτρας, ο 62χρονος ο οποίος απειλεί να αυτοκτονήσει με την καραμπίνα την οποία φέρεται να έχει στην κατοχή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι μόνος του στο σπίτι και δεν κινδυνεύουν άλλα άτομα.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή δίπλα από το σπίτι του 62χρονου και βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις, ώστε ο 62χρονος να μην υλοποιήσει την απειλή του.

Νωρίτερα

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας αυτή την ώρα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας απειλεί να θέσει τέλος στη ζωή του στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα. Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και διαπραγματευτής της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας έχει κλειστεί στο σπίτι του και απειλεί να αυτοκτονήσει με καραμπίνα. Πρόκειται για έναν 62χρονο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις