Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θα αποτεφρωθεί η σορός του Δημοσθένη Σεραφειμίδη, μετά από επιθυμία του

Πάτρα: Θα αποτεφρωθεί η σορός του Δημοσθ...

Ψήφισμα για την απώλεια του εξέδωσε το ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτ. Ελλάδος

Μεγάλη είναι η θλίψη για τον Τάσο Σταματάκη και τον Δημοσθένη Σεραφειμίδη που έχασαν τη ζωή τους κατά την συντριβή του μονοκινητηρίου αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν στο Σκάλωμα Φωκίδας, κοντά στη Ναύπακτο. Σύμφωνα με την επιθυμία που είχε εκφράσει ο ίδιος η σορός του θα αποτεφρωθεί, διαδικασία που έχει αναλάβει να ολοκληρώσει η οικογένειά του.

Ο Τάσος Σταματάκης που είχε μεταξύ άλλων, υπηρετήσει στην 338 Μοίρα στην Ανδραβίδα του νομού Ηλείας κηδεύτηκε στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018 στον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας Ακταίου Πατρών μέσα σε βαρύ κλίμα.

Ο Δημοσθένης Σεραφειμίδης, εκ των μετόχων και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας "ΘΥΡΑΤΡΟΝ Α.Ε.", υπήρξε ένας πετυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα παραγωγής ηλεκτρονικών προϊόντων, με εξαγωγικό κυρίως προσανατολισμό (και έδρα το Βασιλικό Αχαΐας), που αγαπούσε ιδιαίτερα τον αεροπτερισμό.

 

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του πιλότου Τάσου Σταματάκη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

Όπως έγινε γνωστό, το ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος συνεδρίασε εκτάκτως χθες με αφορμή την θλιβερή, τραγική απώλεια του Δημοσθένη Σεραφειμίδη και σε ψήφισμα που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

«Με θλίψη αποχαιρετάμε έναν άνθρωπο της δημιουργίας και της παραγωγής που στήριζε με ήθος, αξιοπρέπεια και συνέπεια τους σκοπούς και το έργο του Συνδέσμου μας».

Ο εκλιπών έκανε πολλές εκπαιδευτικές πτήσεις ενώ ασχολείτο και με την ορειβασία. Ήθελε να κοιτά κάθε μέρα που ξημερώνει τον ουρανό. Έχασε αναπάντεχα τη ζωή του στα 60 του χρόνια, ενώ μετά από επιθυμία του ιδίου, το σώμα του θα αποτεφρωθεί, από την οικογένεια.

Το μοιραίο μονοκινητήριο αεροσκάφος που επέβαιναν τα δύο άτομα, εκτελούσε την πτήση Κωπαΐδα - Μεσολόγγι - Κωπαΐδα και κατέπεσε στο 72ο χιλιόμετρο της Εθνική οδού Ναυπάκτου –Ιτέας.

Ο Δημοσθένης Σεραφειμίδης καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ζούσε μόνιμα και δραστηριοποιόταν επαγγελματικά στην Πάτρα που τόσο είχε αγαπήσει και όπου είχε δημιουργήσει και την οικογένεια του. Απαρηγόρητη είναι η αγαπημένη σύζυγός του Σταμούλα Μπάκα και τα συγγενικά του πρόσωπα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις