Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο πρόγραμμα e-learning στο ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Πατρών

Νέο πρόγραμμα e-learning στο ΚΕΚ του Παν...

Τον Οκτώβριο

Τον Οκτώβριο 2017 ξεκινάει στο ΚΕΚ του Πανεπιστημίου μας ο 3ος κύκλος του προγράμματος «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Μεικτής Μάθησης και Τηλεκπαίδευσης».

To πρόγραμμα αποτελεί μια ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, προκειμένου οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να λάβουν μέρος σε ομάδες σχεδιασμού, ανάπτυξης και υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων μεικτής μάθησης και τηλεκπαίδευσης (e-learning).

Απευθύνεται σε επαγγελματίες εκπαιδευτές ή εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας και απόφοιτους διαφορετικών σχολών οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ενεργά σε προγράμματα μεικτής μάθησης, καθώς και να διδάσκουν εξ αποστάσεως.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτές, ανεξάρτητα από το αντικείμενο που διδάσκουν, θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν βιωματικά και να εφαρμόσουν στην πράξη διεθνείς καλές πρακτικές και τεχνικές μεικτής μάθησης (blended learning) και τηλεκπαίδευσης (e-learning).

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 12 εβδομάδες και, καθώς η κατάρτιση πραγματοποιείται πλήρως εξ αποστάσεως, οι καταρτιζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα από κάθε μέρος της Ελλάδας ή το εξωτερικό. Αναλυτικά: http://kek.upatras.gr/courses/blended-elearning-trainers-training/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις