Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Προβολή ταινίας στις σκάλες Αγίου Νικολάου, pre-Pride beach party στη πλαζ και στο βάθος... το 2ο Patras Pride

Προβολή ταινίας στις σκάλες Αγίου Νικολά...

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται στις 23 και 24 Ιουνίου στο Μόλο Αγίου Νικολάου

Πυρετώδεις είναι το τελευταίο διάστημα οι προετοιμασίες για το δεύτερο LGBTQI+  Patras Pride που θα πραγματοποιηθεί στο Μόλο της Αγ. Νικολάου στις 23 & 24 Ιουνίου 2017.Οι διοργανωτές ήδη έχουν προετοιμάσει μια σειρά δράσεων μέχρι την κορύφωση του διημέρου.

Την Παρασκευή το βράδυ θα προβληθεί στις σκάλες της Αγίου Νικολάου το ντοκιμαντέρ "Παράγραφος 175" σε μια εκδήλωση που διοργανώνει το Patras Pride and η Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Πάτρας. Το ντοκιμαντερ Παράγραφος 175 εξιστορεί τον τρόπο αντιμετώπισης των ομοφυλόφιλων αντρών και γυναικών,μέσα από μαρτυρίες επιζώντων στα χρόνια του ναζιστικοί καθεστώτος. Το όνομα του ντοκυμαντέρ προέρχεται από το άρθρο 175 του γερμανικού Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο η ομοφυλοφιλία καταδικαζόταν ως αδίκημα. Ο νόμος αυτός ίσχυε από το 1871 και καταργήθηκε οριστικά μόλις το 1994.

Λίγες μέρες πριν το 2ου LGBTQI+ Pride Patras, Φεστιβάλ για την Απελευθέρωση του Φύλου, του Σώματος και της Σεξουαλικότητας Ενάντια στην Καταπίεση και τις Διακρίσεις και συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου οι διοργανωτές ετοιμάζουν PRE-PRIDE PARTY, και καλούν σε χορό, πάρτυ και μπάνιο στην Πλαζ της Πάτρας μέχρι το πρωί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight