Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέες ανακοινώσεις στήριξης για τον Πελετίδη

Πάτρα: Νέες ανακοινώσεις στήριξης για το...

Ποιες έφτασαν στο Δημαρχείο

Νέες αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, Σωματείων και Φορέων που δηλώνουν την στήριξή τους στον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στη δίκη του με την Χρυσή Αυγή, απαιτώντας να σταματήσει η δίωξή του και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες, έφτασαν σήμερα στο Δημαρχείο.

Μεταξύ αυτών:

-Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

-Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τρικαίων (Τρίκαλα)

-Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Καισαριανής

-Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

-Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά

-Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων «Καραμανδανείου» Νοσοκομείου Παίδων Πατρών.

-Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος ΟΓΕ),  καλεί σε συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια την Πέμπτη, 23 Φλεβάρη, στις 9 το πρωί: «Συνεχίζουμε την Πέμπτη το πρωί έξω από τα δικαστήρια –τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση- όπου διεξάγεται η δίκη του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος οδηγήθηκε  στα δικαστήρια, με την ανοχή και με ευθύνη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η δίωξη ξεκίνησε μετά από μήνυση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, γιατί δεν τους διευκόλυνε, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να προβάλλουν τις φασιστικές τους αντιλήψεις.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να σταματήσει η δικαστική δίωξη του Δημάρχου Πατρέων με ευθύνη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 9:00 Π.Μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

μαζί με τα συνδικάτα, τα σωματεία και τους φορείς του ταξικού κινήματος».

 

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι:

-Το Δ.Σ. του Συνδικάτου ΟΤΑ Νομού Αχαΐας καλεί «τους εργαζόμενους, (μόνιμους- συμβασιούχους) του Δήμου Πατρέων  στις 23 Φλεβάρη σε στάση εργασίας από τις 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. και σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση έξω από τα  δικαστήρια Πάτρας.

- Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων σε ανακοίνωσή του, «καλεί τους εργαζόμενους να σταθούν και πάλι στο πλευρό του Δημάρχου. Να δώσουν ξανά βροντερό παρών έξω από τα Δικαστήρια.

Στάση εργασίας την 23η Φεβρουαρίου 8.00 π.μ. έως και την εκδίκαση της υπόθεσης, συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο και πορεία – συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια».

-Το Σωματείο Εργαζομένων Καθαριότητος του Δήμου Πατρέων με ανακοίνωσή του, «καλεί στις 23 Φλεβάρη σε  στάση εργασίας από τις 6π.μ έως 11:00 και μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση έξω από τα  δικαστήρια Πάτρας στις 9 π.μ.».

-Και τέλος, σε κινητοποίηση για τις 23 Φλεβάρη, καλεί το Σωματείο Φυλάκων Σχολικών Κτιρίων και Λοιπών Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Πατρέων, που μαζί με τα υπόλοιπα Σωματεία του Δήμου, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και συγκέντρωση έξω τα Δικαστήρια της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις