Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βομβαρδισμένο τοπίο η οδός Κανακάρη- Δείτε τι ...απέμεινε μετά την χθεσινοβραδινή επιθεση των...μολότοφ- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Βομβαρδισμένο τοπίο η οδός Κανακά...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η στιγμή που οι άνθρωποι της τράπεζας βλέπουν από κοντά τις εικόνες

Το thebest.gr καταγράφει τη στιγμή που οι άνθρωποι της τράπεζας βλέπουν από κοντά τις εικόνες και το μέγεθος της καταστροφής στον προθάλαμο της τράπεζας, τις πόρτες ασφαλείας, το ΑΤΜ, ακόμη και την ταμπέλα με το λογότυπο του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου - EUROBANK. Μπαίνουν μέσα και κάνουν καταμέτρηση των ζημιών που ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Πάτρα:Χαοτική η κατάσταση χθες βράδυ στο κέντρο- ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ τα επεισόδια-Στον Εισαγγελέα σήμερα 11 συλληφθέντες -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Περαστικοί, "τα βάζουν" με τα άτομα, που χθες το βράδυ μετέτρεψαν το κέντρο της Πάτρας, σε πεδίο μάχης εκτοξεύοντας μεγάλα κομμάτια από σπασμένο μάρμαρο κατά των ανδρών των ΜΑΤ αλλα και πολιτών που βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ευτυχώς για την τράπεζα, οι φλόγες που προσπάθησαν να ανάψουν, δεν μπήκαν μέσα στο κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος δίπλα από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Κανακάρη, είναι χαρούμενος που δεν του το κατεδάφισαν. Τεράστια μάρμαρα και λοστοί προσγειώθηκαν εκατοστά δίπλα από το μαγαζί του. Δυο πέτρες μάλιστα βρήκαν την πλαστική φωτεινή ταμπέλα του, κάνοντάς της μια μεγάλη τρύπα.

Σήμερα το πρωί, οι υπάλληλοι των καταστημάτων επι της Κανακάρη, μάζευαν με το κιλό από τα πεζοδρόμια και τον δρόμο, τις πέτρες και κυρίως τα σπασμένα μάρμαρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις