Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Χαοτική η κατάσταση χθες βράδυ στο κέντρο- ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ τα επεισόδια-Στον Εισαγγελέα σήμερα 11 συλληφθέντες -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:Χαοτική η κατάσταση χθες βράδυ στο...

Στη λήξη της πορείας για το Πολυτεχνείο

Στα δικαστήρια της Πάτρας αναμενεται  να οδηγηθούν σήμερα οι 11 συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας μετά την ολοκλήρωση της πορείας για το Πολυτεχνείο.

Όπως ανακοινώνει η Λαϊκή Ενότητα Αχαϊας «χθες έγιναν περίπου 30 προσαγωγές μεταξύ αυτών και 3 συντρόφων μας σε σημεία που δεν είχαν καμία σχέση με τις εντάσεις που ακολούθησαν την πορεία του Πολυτεχνείου στην Πάτρα.Πολύ αργά το βράδυ, 11 από αυτές τις προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις, με μεταξύ αυτών o σύντροφος και μέλος της ΛΑΕ.Καλούνται σήμερα. στις 11 π.μ. τα μέλη της ΛΑΕ αλλά και οι δημοκρατικοί πολίτες της Πάτρας στα δικαστήρια της Πάτρας για να απαιτήσουμε την απελευθέρωση των συλληφθέντων».

Πρώτη ενημέρωση 7.05

Σε πεδίο  μάχης μετέτρεψε χθες το κέντρο της Πάτρας μια ομάδα αντεξουσιαστών που έριξε βόμβες μολότοφ και πυρπόλησε σταθμευμένα οχήματα , έσπασε τζαμαρίες καταστημάτων, έβαλε φωτιά στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο της οδού Κανακάρη και σε κάδους στο κέντρο της  πόλης, μετά την ολοκλήρωση των πορειών για το Πολυτεχνείο.Είχε προηγηθεί επίθεση με πέτρες σε βάρος πολιτών αλλά και στο Αστυνομικό Τμήμα στην οδό Γούναρη.

Πάτρα: Ένταση μετά τις πορείες του Πολυτεχνείου

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την αστυνομία ,που κατάφερε να απωθήσει τους νεαρούς μετά τις 9 το βράδυ και αφού είχε προηγηθεί μια περίπου δίωρη «χαοτική κατάσταση» στους εμπορικούς δρόμους όπου οι καταστηματάρχες πανικόβλητοι κατέβαζαν τις τζαμαρίες των επιχειρήσεών τους και οι πολίτες προσπαθούσαν να γλιτώσουν από τις πέτρες και τις μολότοφ,έγιναν  15 περίπου προσαγωγές.

Η αστυνομία κατάφερε να απωθήσει τους νεαρούς κάνοντας χρήση χημικών.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις