Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Συνάντηση του Α. Χαροκόπου με την Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Αχαΐας

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Συνάντηση το...

Ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ σχετικά με τις δράσεις που έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας

Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Αχαΐας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αντώνης Χαροκόπος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ σχετικά με τις δράσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι οποίες έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για το έτος 2016- 2017.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δράσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια όλου του σχολικού έτους και αφορούν εξέταση σπονδυλικής στήλης και εξετάσεις οπτομετρίας, εθελοντική αιμοδοσία, δωρητές – δίκτυα δωρητών, δωρεά οργάνων, ασφάλεια στο διαδίκτυο, παχυσαρκία και σακχαρώδης διαβήτης, κάπνισμα και εξαρτησιογόνες ουσίες, ατομική υγιεινή.

Παράλληλα, στο επίκεντρο τέθηκαν θέματα που απασχολούν το χώρο της εκπαίδευσης, κατατέθηκαν προφορικά προτάσεις, ενώ υπήρξε αμοιβαία συμφωνία για στενή συνεργασία προς όφελος των παιδιών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δήμητρα Πανίτσα, ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Διαμαντόπουλος, η γενική γραμματέας Αγαθή Ρογδάκη και ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δυτικής Αχαΐας Παναγιώτης Βουκελάτος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη του Διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις