Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανετράπη νταλίκα στη θέση Θεριανό - Έσπασε κολόνα της ΔΕΗ ενώ υπάρχει και διαρροή πετρελαίου στο οδόστρωμα

Πάτρα: Ανετράπη νταλίκα στη θέση Θεριανό...

Στο σημείο έχουν σπεύσει η αστυνομία, η Πυροσβεστική και τεχνικό συνεργείο της ΔΕΗ

Νεότερη ενημέρωση, 20.30:

Παραμένουν στο σημείο στο Θεριανό όπου στις 17.35 το απόγευμα σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 "δίπλωσε" μία νταλίκα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου (εκείνη τη στιγμή ψιλοέβρεχε στην περιοχή), τόσο ένα αυτοκίνητο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας της ΒΙ.ΠΕ με 2 άνδρες όσο και αυτοκίνητο της αστυνομίας και όχημα με τεχνικό συνεργείο της ΔΕΗ.

Όπως μας είπαν από την Πυροσβεστική υπηρεσία, η νταλίκα που ήταν άδεια χωρίς φορτίο και είχε κατεύθυνση την Πάτρα, ανετράπη λόγω της ολισθηρότητας στο πλάι του δρόμου, στο Θεριανό, και μάλιστα χτύπησε και έσπασε με τη φόρα που έπεσε, μία κολόνα της ΔΕΗ.

Ακόμα στο οδόστρωμα υπάρχει διαρροή πετρελαίου, γι' αυτό και παραμένει για παν ενδεχόμενο το όχημα της Πυροσβεστικής. Ο οδηγός της νταλίκας σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά ενώ και η κυκλοφορία στο δρόμο δεν έχει διακοπεί μιας και το φορτηγό αυτοκίνητο βρίσκεται στην άκρη.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας και στο σημείο έχει ειδοποιηθεί και έχει σπεύσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για εκτροπή φορτηγού αυτοκινήτου, στη θέση Θεριανό, κοντά στη ΒΙ.ΠΕ. Η εκτροπή έγινε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενώ δεν έχει γίνει γνωστό, αν έχουν υπάρξει τραυματισμοί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις