Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κιμούλης προς Αμβρόσιο: "Ακόμα γελάμε, Θανάση..."

Κιμούλης προς Αμβρόσιο: "Ακόμα γελά...

"Δεν περίμενα πως η παράστασή μας και εγώ θα ήμασταν η αιτία να συντομεύσεις την υποβολή της παραίτησής σου. Ευπρόσδεκτη πάντως"

Ανταπαντά ο Γιώργος Κιμούλης στην τελευταία ανακοίνωση του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, ο οποίος μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο Αίγιο η παράσταση "Πλούτος", παρά τις προτροπές του περί του αντιθέτου, απειλεί ότι θα παραιτηθεί και δηλώνει απογοητευμένος απο το ποίμνιό του.

Ενοχλημένος ο Αμβρόσιος από τους Αιγιώτες που πήγαν να δουν τον «Πλούτο»: «Δεν επερίμενα ποτέ, ότι θα τρέχατε για να τους χειροκροτήσετε»

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης Γιώργος Κιμούλης απαντά στον μητροπολίτη χρησιμοποιώντας ενικό, ενώ τον προσφωνεί με το κοσμικό του όνομα (Θανάσης Λενής):

Θανάση, (συγνώμη για τον κοσμικό ενικό, αλλά μετά από μια τέτοια επιστολή, δεν αντέχει τίποτ’ άλλο) κατ΄αρχάς θέλω να σ’ ευχαριστήσω, που έκανες μία τόσο αντικειμενική θριαμβευτική παρουσίαση της παράστασής μας - τόσες φορές επαναλαμβάνεις (ορθώς) , πως "κατέκλυσαν" ένα θέατρο1000 θέσεων, 1200 θεατές!!!, οι οποίοι μάλιστα “εχάρησαν σφόδρα καταχειροκροτώντας την παράσταση" - ελπίζω βέβαια (αν και ανησυχώ λιγάκι) στο τέλος να μη μας ζητήσεις και ποσοστά για την προώθησή της, γιατί δεν τη χρειαζόμασταν σε τέτοια έκταση. Στη συνέχεια, ειλικρινά, δεν περίμενα πως η παράστασή μας και εγώ θα ήμασταν η αιτία να συντομεύσεις την υποβολή της παραίτησής σου. Ευπρόσδεκτη πάντως. Αυτό όμως, βρε αθεόφοβε, που με ξεπερνάει είναι το πού θες να μοιραστείς τον πόνο σου! Κλαίω!!! Είναι απ’ τις καλύτερες τρολιές που έχουν γραφτεί. Ακόμα γελάμε, Θανάση...

Σχετικά άρθρα

Σε κατάμεστο θέατρο χθες βράδυ ο "Πλούτος" στο Αίγιο - Κιμούλης: Σεβασμιώτατε, φαίνεται πως η ψυχή των πιστών σας αγαλλιάζεται αλλιώς

Με Κιμούλη, Μπέζο, Φιλιππίδη τα έβαλε ο Αμβρόσιος - Καλεί τους Αιγιώτες και τον Δήμαρχο να γυρίσουν την πλάτη στους "αριστερούς, άθεους"

Κιμούλης, Μπέζος, Φιλιππίδης βγάζουν σέλφι και απαντούν με... νόημα στον Αμβρόσιο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight