Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι και πτώση του υδράργυρου - Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ

Χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι και πτώση του ...

Έρχονται μποφόρ

Για σήμερα Σάββατο περιμένουμε τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά της ανατολικής και βόρειας χώρας, καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας. Βόρειοι άνεμοι τοπικά στο αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Μακεδονία, Θράκη
καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στη Χαλκιδική. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από -04 (μείον τέσσερα) έως 05 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με παροδικές βροχές στα νότια . Λίγα χιόνια στα ορεινά.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με χιονόνερο στις νότιες θαλάσσιες-παραθαλασσιες περιοχές και τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 00 έως 08 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με χιονόνερο. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινα κυρίως της Κρήτης.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 03 έως 10 βαθμούς κελσίου .

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική
καιρός: νεφώσεις με χιονόνερο κατά περιόδους, χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα στα βόρεια προάστια.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 01 έως 06 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά του νομού όπου και θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -03 έως 03 βαθμούς κελσίου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις