Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αίγιο: Καταφθάνει ο Γιάννης Ζουγανέλης με τη διαδραστική μουσική παράστασή του

Αίγιο: Καταφθάνει ο Γιάννης Ζουγανέλης μ...

Στο ΠολυΤεχνείο

To  πρωτο live της σαιζον ειναι γεγονος .

Για πρωτη φορα στο ΠολυΤεχνειο ο Ζουγας !!!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ZΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου 
«Σε μία διαδραστική μουσική παράσταση με τραγούδια για γέλια & για κλάματα.!»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες με πολυδιάστατη και πολυτάλαντη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής και διδάσκαλος παίζει, σατιρίζει & τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό ερχόμενος μαζί του σε άμεση επικοινωνία με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο «Ζούγας» (όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι μια και τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο), στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί, χαρίζει άλλοτε συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων. Έχει κυκλοφορήσει πολλούς προσωπικούς δίσκους, ενώ έχει δεκάδες συμμετοχές σε δισκογραφικές άλλων καλλιτεχνών και πλήθος συμμετοχών σε επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις . Ο συνδυασμός μιας εξαιρετικής επιλογής τραγουδιών στις συναυλίες του με την ανατρεπτική σάτιρα που πραγματοποιεί επί σκηνής, δίνει ξεχωριστό χρώμα σε κάθε του εμφάνιση και πραγματοποιεί μία διαδραστική μουσική παράσταση με τραγούδια για γέλια & για κλάματα αφήνοντας το κοινό εκστασιασμένο.

O Γιάννης με περισσότερη όρεξη από ποτέ, συμπράττει με την Βίκυ Καρατζόγλου, η οποία μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με γνωστές επιτυχίες αλλά επίσης και δικά της τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Περηφάνεια» από την Αυλός Records .
Τα πρωτα 100 εισιτηρια 10 ευρω -13 ευρω στην πορταΤηλ κρατησεων 6907651345

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View