Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Δήμου Πηνειού για την παραλιακή οδό

Εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασ...

Με απόφαση της Αναπτυξιακής Επιτροπής της Περιφέρειας

Με απόφαση της Αναπτυξιακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έπειτα από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργου Γεωργιόπουλου, εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πηνειού για την εκπόνηση μελέτης «Επικαιροποίηση – Ολοκλήρωση μελέτης παραλιακής οδού Νομού Ηλείας στα όρια του Δήμου Πηνειού», προϋπολογισμού 285.000 ευρώ.

Η μελέτη που θα εκπονηθεί αφορά τμήμα μήκους 10,9 χλμ, το οποίο έχει αφετηρία τον κεντρικό δρόμο από Βαρθολομιό – Λιμένα Κυλλήνης προς Λυγιά και παραλία Γλύφας και αφού διέλθει στα όρια του δάσους Θινών, συνεχίζει στην παραλία Βαρθολομιού και καταλήγει στις εκβολές του Πηνειού στην παραλία Παλαιοχωρίου.

Σκοπός της μελέτης είναι η κατασκευή ασφαλτοστρωμένου δρόμου με ήπια κυκλοφορία που θα παρέχει τη δυνατότητα στους παραθεριστές να έχουν εύκολη πρόσβαση στις παραλίες της Ηλείας.

«Συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, βάζουμε τα θεμέλια για την υλοποίηση ενός έργου – οδικού άξονα που θα κάνει προσβάσιμες τις όμορφες παραλίες της Ηλείας, πάντοτε με σεβασμό στο περιβάλλον. Το έργο αυτό θα αναβαθμίσει το τουριστικό μας προϊόν και θα δώσει κίνητρα σε νέους επενδυτές» υπογράμμισε σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Γεωργιόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις