Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Παπαροκάδες τώρα και σε… e-shop – Τι μπορείτε να βρείτε στο «Κελάρι μιας Μονής»

Οι Παπαροκάδες τώρα και σε… e-shop – Τι ...

Πέρασαν κι αυτοί στη νέα εποχή

Στην ηλεκτρονική εποχή πέρασαν οι Παπαροκάδες, οι μοναχοί δηλαδή του Μοναστηριού του Τρίκορφου Φωκίδος. Οι μοναχοί δημιούργησαν και λειτουργούν ένα e-shop στο οποίο πωλούν τα καλούδια τους καθώς και τα CDs τους. Οι επισκέπτες του e-shop μπορούν φυσικά να παραγγέλνουν online και οι επιλογές τους θα αποστέλλονται ταχυδρομικά με αντικαταβολή στα σπίτια τους.

Δείτε πώς προβάλουν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους το ηλεκτρονικό κατάστημα του Μοναστηριού:

"Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα http://www.monastiriakokelari.gr/ θα βρείτε ό,τι έχει το Κελάρι μιας Μονής. Από τα τρόφιμα που τρώνε οι μοναχοί, σε περιόδους νηστείας και μη, το κρασί που πίνουν, τα φάρμακα που χρησιμοποιούν, και πολλά άλλα. Από αυτά τα τρόφιμα που είναι παρασκευασμένα με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες, προτρέπουμε όλους να τρώνε και να πίνουν για μια υγιεινή διατροφή.

Στο e-shop θα βρείτε Παραδοσιακά προϊόντα, Μοναστηριακά είδη, Γαλακτοκομικά προϊόντα και Αλλαντικά, Θεραπευτικά έλαια, Ενυδατικές πολυθεραπευτικές αλοιφές, Βιβλία πνευματικού περιεχομένου, Εικόνες και Αγιογραφίες, Σταυρούς και Δακτυλίδια από ασήμι και χρυσό, Ψηφιακούς δίσκους με ομιλίες, προσευχές και ψαλμωδίες, προσφορές και άλλα πολλά.

Επισκεφθείτε μας, στο http://www.monastiriakokelari.gr/ και αυτά που επιθυμείτε θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά με αντικαταβολή στο σπίτι σας με το ελάχιστο κόστος."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις