Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε γιορτινή ατμόσφαιρα η κοπή της πίτας του "Ολύμπιον"

Πάτρα: Σε γιορτινή ατμόσφαιρα η κοπή της...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Ιδιωτικής Κλινικής του Θεραπευτηρίου ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Πάτρα, και σε ιδιαίτερα ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα η μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων της ΟΛΥΜΠΙΟΝ Α.Ε. πραγματοποίησε χθες την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Φώτης Παπαβασιλόπουλος αφού ευχήθηκε υγεία, προσωπική και οικογενειακή στο νοσηλευτικό, ιατρικό και διοικητικό προσωπικό, αναφέρθηκε στην δύσκολη χρονιά που πέρασε λόγω της οικονομικής ύφεσης τόσο για την χώρα ολόκληρη όσο και για το ΟΛΥΜΠΙΟΝ, μια χρονιά κατά την οποία η εταιρεία αναγκάστηκε από το καλοκαίρι και μετά στην μείωση των μισθών των εργαζομένων, λόγω των συνεχώς περικοπών (claw back ) από την πλευρά της κυβέρνησης στις οφειλές των ταμείων προς τις Ιδιωτικές Κλινικές και τα Κέντρα Αποθεραπείας-Αποκατάστασης.

Ο κ. Παπαβασιλόπουλος τέλος ευχήθηκε η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από την εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου 2015 να είναι μια κυβέρνηση που θα κρατήσει τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ και δεν θα τη βάλει σε περιπέτειες, αλλά σε τροχιά ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις