Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Άννα Βίσση είχε γενέθλια το Σάββατο-Έρχεται τα Χριστούγεννα στην Πάτρα

Η Άννα Βίσση είχε γενέθλια το Σάββατο-Έρ...

Για μία μοναδική live γιορτινή εμφάνιση

Είχε προχθές τα γενέθλια της, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και έκλεισε αισίως τα 57 της χρόνια (είναι γεννημένη σύμφωνα με πληροφορίες το 1957).

Ο λόγος για την Ελληνοκύπρια σταρ της ποπ Άννα Βίσση, η οποία ως γνωστό έχει προγραμματίσει μία live εμφάνιση στην Πάτρα το βράδυ των Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου 2014, στο Κέντρο Πατρών Αρείων στην περιοχή της Εγλυκάδας όπου και προβλέπεται να γίνει το αδιαχώρητο.

Αναμένεται να είναι μία μοναδική, γιορτινή και μελωδική βραδιά όπου η Άννα Βίσση με την υπέροχη, ζεστή φωνή της θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες.

Οι τιμές σύμφωνα με πληροφορίες θα κυμανθούν στα 160 € η φιάλη ουίσκι και 20 € η είσοδος με 2 ποτά.

Στο μεταξύ κι ενώ η Άννα Βίσση ήδη ετοιμάζεται για την νέα μουσική παράσταση με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα «Οι Καμπάνες του edelweiss» στο Pantheon theater, στην Αθήνα (θα ανέβει μέσα στον Ιανουάριο του 2015), πριν λίγες μέρες παρέστη στην Κύπρο, σε ένα γιορτινό event με τίτλο Christmas Mystery στη Λεμεσό.

Η Άννα Βίσση σήμανε την έναρξη του festival τραγουδώντας για πάνω από δύο ώρες, ενώνοντας τον κόσμο και βάζοντας τον για τα καλά στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Η Άννα Βίσση τραγούδησε γιορτινά τραγούδια όπως το Jingle Bells και τον Μικρό Τυμπανιστή  με τη χορωδία του Γιώργου Θεοφάνους «Μουσικό Εργαστηράκι» και την ομάδα κρουστών Batukinio.

Έκανε επίσης ένα δυνατό συνδυασμό με τον ρέπερ Doody ερμηνεύοντας τη νέα version του κομματιού «Απόλυτο Κενό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View