Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

"Μελανόλευκο" τραπέζι στο Αίγιο

"Μελανόλευκο" τραπέζι στο Αίγιο

Εν όψει του ντέρμπι με την Παναχαϊκή

Το εστιατόριο «Λιόπετρο» Αιγίου υποδέχθηκε τη «μελανόλευκη» ομάδα και φιλοξένησε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της ομάδας. Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά σε όλους, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τόνισε:

«Αυτή η ομάδα βγάζει προς τα έξω υγεία και αυτό είναι κάτι που φαίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις της.  Όλοι μαζί είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και έτσι, αγαπημένοι και μονιασμένοι, θα προχωρήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Οι προσωπικές σχέσεις είναι το παν σε μία συλλογική προσπάθεια. Πιστεύω πως ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα οφείλεται σε αυτή την ανθρώπινη σχέση που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και έτσι θα παραμείνουμε».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός Βασίλης Μπούνας, ο οποίος, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, αναφέρθηκε στους στόχους τής ομάδας, δίνοντας την υπόσχεση πως θα κάνουν τα πάντα, αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι με την Παναχαϊκή, προκειμένου να τους πετύχουν και να δώσουν χαρά στον φίλαθλο κόσμο της «Μαύρης Θύελλας».

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports