Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το ροκ ντουέτο The Noise Figures αυτή την Πέμπτη live στην Πάτρα

Το ροκ ντουέτο The Noise Figures αυτή τη...

Στο More Steps Naya στις σκάλες Γεροκωστοπούλου

Αυτή την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 μετά τις 22.30 στο μπαρ More Steps στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, το Πατρινό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει live τους The Noise Figures, το Αθηναϊκό bluesy garage ροκ ντουέτο του Γιώργου Νίκα και του Στάμου Μπάμπαρη.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου άλμπουμ τους από την Inner Ear Records στα τέλη του 2013, εμφανίζονται στην Πάτρα.

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους μουσικά live με τους Black Rebel Motorcycle Club, Japandroids, Dead Meadow, την συμμετοχή τους στο Plissken Festival, περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και λίγο πριν την Ευρωπαικό τους tour έρχονται στο More Steps Naya της Πάτρας για ένα διονυσιακό rock n' roll live, όπως αναφέρει το σάιτ wherevent.com. Στην μουσική τους εμφάνιση θα παρουσιάσουν νέα κομμάτια από την επόμενη δισκογραφική κυκλοφορία τους (Run/When Everybody's Gone 7'' Inner Ear) και όχι μόνο!

Επίσης οι The Noise Figures κυκλοφόρησαν και το επίσημο video για το κομμάτι “Out Of Your Mind” σε σκηνοθεσία  των Blicker, το οποίο αποτελεί από τις καλύτερες μουσικές δουλειές φέτος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View