Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Δυναμικά ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1 – Παρουσιάστηκε σε εκδήλωση το καινούριο πρόγραμμα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δυναμικά ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν σ...

Το νέο πρόγραμμα του σταθμού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το καθιερωμένο ραντεβού του καναλιού του ΑΝΤ1 με τους εκπροσώπους του Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 6/10/2014, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, από την οποία δεν έλειψε κανείς.

Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά του ΑΝΤ1 που επιβραβεύτηκε τόσο από το τηλεοπτικό κοινό, όσο και από τη διαφημιστική αγορά, ο σταθμός παρουσίασε το πρόγραμμα του για τη νέα σαιζόν, το οποίο βασιζόμενο στους κεντρικούς πυλώνες της γνήσιας ψυχαγωγίας και της ουσιαστικής ενημέρωσης, έρχεται για να αναδείξει για μία ακόμα χρονιά τον ΑΝΤ1 σε πρώτη τηλεοπτική επιλογή.

Η παρουσίαση απέδειξε πως η νέα καμπάνια του σταθμού με μήνυμα «Όλοι εδώ» είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, 6 σειρές ελληνικής μυθοπλασίας (ανάμεσα τους το δημοφιλές «Μπρούσκο» αλλά και η νέα καθημερινή σειρά «Οι Συμμαθητές», το εγκυρότερο Δελτίο Ειδήσεων που παρουσιάζει η Μαρία Χούκλη, 4 δημοφιλή shows, 4 αγαπημένες ψυχαγωγικές ελληνικές παραγωγές, 4 ενημερωτικές εκπομπές, 2 κοινωνικές εκπομπές, 2 κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, μοναδικές ξένες σειρές και ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή, αγαπημένοι παρουσιαστές και πρωταγωνιστές, είναι «Όλοι Εδώ»… στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του σταθμού.

Η βραδιά άνοιξε με ένα εντυπωσιακό διαδραστικό δρώμενο στην οθόνη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, το οποίο αποτύπωσε τη φιλοσοφία της καμπάνιας «Όλοι Εδώ».

Στη συνέχεια, αφού μίλησαν ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού, γιος του Μίνωα Κυριακού και ο Managing Director του ΑΝΤΕΝΝΑ Group, Peter Smith, προβλήθηκε το σχετικό βίντεο με την πρόταση του ΑΝΤ1 για τη σαιζόν 2014-2015 και ακολούθησαν οι ομιλίες του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 TV και επικεφαλής των τηλεοπτικών επιχειρήσεων του Ομίλου Antenna στην Ελλάδα και την Κύπρο, Στρατή Λιαρέλλη και του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 ΤV, Γιάννη Λάτσιου.

Η προβολή ξεκίνησε με το κομμάτι της ενημέρωσης στο οποίο συνεχίζει να δίνει έμφαση ο σταθμός, με εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία αλλά και την ψύχραιμη αποτύπωση και ανάλυση της επικαιρότητας.

ANT1NEWS. Η καρδιά των γεγονότων “χτυπάει” καθημερινά στις 20:00 μέσα από το πρώτο Δελτίο Ειδήσεων της χώρας, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η Μαρία Χούκλη και η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού, μεταδίδουν κάθε στιγμή της ημέρας τον παλμό των εξελίξεων, με έγκυρη και ψύχραιμη ματιά. Με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στον πυρήνα των γεγονότων και παρακολουθεί συνεχώς όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

Πρωινό ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης καλημερίζει καθημερινά, για 24η συνεχή χρονιά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενημερώνοντάς τους για όσα πρέπει να γνωρίζουν για να ξεκινήσουν την ημέρα τους, έχοντας μαζί του, η Ντόρα Κουτροκόη, τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Μπάγια Αντωνοπούλου, καθημερινά από τις 7 έως τις 10.

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ όλα. Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει και φέτος την εκπομπή που στοχεύει στην ουσιαστική ενημέρωση γύρω από την ιατρική. Μέσα από την εκπομπή αναλύονται ποικίλα θέματα, τα οποία σχετίζονται με τη διατροφή, την καλύτερη ποιότητα ζωής, την ομορφιά, την αντιμετώπιση απλών προβλημάτων, αλλά και πιο σύνθετων, με την υπογραφή της έμπειρης ιατρικής συντάκτριας, Φωτεινής Γεωργίου. Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, αναλύοντας την στρατηγική του επιχειρηματικού ομίλου σημείωσε μεταξύ άλλων. «Για τον Όμιλό μας, η ανοδική πορεία συνεχίζεται σταθερά σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων μας. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας στρατηγικής που σχεδιάσαμε με προσοχή και εφαρμόσαμε με αυστηρή πειθαρχία. Οι κύριοι άξονές της είναι.

Να προσφέρουμε τα καλύτερα ψυχαγωγικά προγράμματα και την εγκυρότερη, αξιόπιστη ενημέρωση στους τηλεθεατές μας.

Να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέα ψηφιακά μέσα.

Να προσαρμόζουμε άμεσα τις δαπάνες μας στα νέα δεδομένα των αγορών.

Να συνεχίσουμε τη γεωγραφική μας επέκταση σε νέες χώρες, επενδύοντας στους κλάδους της τηλεόρασης, της παραγωγής περιεχομένου, των ραδιοφώνων και των ψηφιακών μέσων».

Ο κ. Κυριακού έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την δραστηριοποίηση του Ομίλου στο εξωτερικό. «Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε 13 χώρες σε 12 διαφορετικούς κλάδους. Οι εργαζόμενοί μας ξεπερνούν τους 2.600, ενώ το κοινό που απευθυνόμαστε ξεπερνά τα 46 εκατομμύρια στην ελεύθερη τηλεόραση και έχουμε κάλυψη σε 85 εκατομμύρια  σπίτια μέσω καλωδιακών και δορυφορικών δικτύων».

Στην συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε σε μια σημαντική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. «Στόχος μας, είναι η Ελλάδα να φτάνει παντού. Γι’ αυτό προχωρήσαμε στη δημιουργία μίας καμπάνιας για την προβολή της χώρας μας και της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό, με τίτλο: “WE SUPPORT GREECE”. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να ενθαρρύνουμε τους πιο επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες και επιχειρήσεις  που σε καιρό οικονομικής ύφεσης  το πάλεψαν και τα κατάφεραν. Έτσι, ελπίζουμε να ενθαρρύνουμε και άλλους ν’ ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο».

Ειδική αναφορά έκανε και στην δραστηριοποίηση του Ομίλου Αntenna στο χώρο του διαδικτυακής τηλεόρασης. «Το 80% των Ελλήνων που χρησιμοποιεί το internet δηλώνει πως παρακολουθεί τηλεόραση online, ενώ το 68% πως όταν ακούει τον όρο «WebTV» σκέφτεται αυτομάτως τον ANT1. Διακρίνοντας εγκαίρως τα νέα δεδομένα, παρουσιάσαμε το NETWIX, το πρώτο διαδικτυακό ελληνικό κανάλι με αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο».

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και η Διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη.

*Επίσης παρέστη και ο συμπαθής ηθοποιός Αντώνης Καρυστινός του σήριαλ "Μπρούσκο", ο οποίος ως γνωστό θα πρωταγωνιστήσει στη νέα παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, "The Effect" που θα ανέβει από τον Δεκέμβριο στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Οι φωτ. είναι από την σχετική ανάρτηση στο σάιτ του antenna.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View