Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ… Παλιοί και νέοι συμμετείχαν στη δράση του Imagine the city: Patras 2014

Πάτρα: Το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ… Π...

Στο Mώλο της Αγίου Νικολάου

Την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 παλιοί και νέοι φίλοι του Imagine the city: Patras 2014 συμμετείχαν στη δράση «Το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ….στην Πάτρα ».

Η πίστα για παρκούρ από παλέτες φτιάχτηκε από νωρίς και ξεκίνησαν οι προπονήσεις. Οι Πρόσκοποι της Πάτρας έστησαν το μεγάλο Jungle Speed που είχαν ετοιμάσει και οι X-saltibagos Circus άρχισαν να ακροβατούν στην προβλήτα της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα. Τρεις ώρες γεμάτες θετική ενέργεια, χαμόγελα και νέους ανθρώπους περιείχε η χθεσινή ημέρα για τους φίλους του Imagine the city, απόδειξη ότι το παιχνίδι ΔΕΝ ΘΑ τελειώσει ποτέ για την Πάτρα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Quadra Team Patras, τους X-Saltibagos Circus και τους Προσκόπους της Πάτρας για τη συμμετοχή και την ενεργή συμμετοχή τους στις παράλληλες δράσεις μας.

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται για την έκθεση «Φαντάσου την πόλη: Πάτρα 2014». Κρατήστε μόνο την ημερομηνία 3 Οκτωβρίου 6:30 το απόγευμα. Περισσότερα θα μάθετε από τη σελίδα μας στο facebook και την ιστοσελίδα μας www.imaginethecity-patras.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View