Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντίδραση της Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ για τον ΕΝΦΙΑ

Αντίδραση της Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ για τον ΕΝΦΙΑ

Ανακοίνωση στην οποία μιλά για παλινωδίες

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής: "Οι συνεχείς παλινωδίες στο θέμα του ΕΝΦΙΑ αναδεικνύουν την προχειρότητα με την οποία το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης συνεχίζει να σχεδιάζει νομοθετικές ρυθμίσεις.

Οι επιπτώσεις τους στη μεγάλη πλειοψηφία των μη προνομιούχων πολιτών είναι ιδιαίτερα σημαντικές, ειδικά σήμερα που η συνεχής φορολογική επιβάρυνση, οι μειώσεις των μισθών και η ανεργία έχουν οδηγήσει την πλειοψηφία των πολιτών σε βαθύ οικονομικό αδιέξοδο.

Πρέπει η πολιτεία να δείξει επιτέλους, ότι μέλημά της είναι η δίκαιη κατανομή των βαρών της κρίσης στους πραγματικά έχοντες.

Υπάρχουν όμως και κατάφωρες αδικίες έξω από κάθε όριο κοινής λογικής που πρέπει άμεσα να διορθωθούν.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, και αναμένουμε άμεση νομοθετική ρύθμιση,  την εξαίρεση των σεισμόπληκτων - πυρόπληκτων ιδιοκτητών και του Νομού Αχαΐας από την υποχρέωση καταβολής του ΕΝΦΙΑ.

Όπως αναμένουμε και την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος εκείνων των επαγγελματικών εγκαταστάσεων που λειτουργούν ως ατομικές επιχειρήσεις και οι οποίες ουσιαστικά συνεχίζουν να επιβαρύνονται με τον υπερβάλλοντα φόρο".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις