Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αστυνομική επιχείρηση σε Αγρίνιο και Βόνιτσα-συλλήψεις και προσαγωγές

Αστυνομική επιχείρηση σε Αγρίνιο και Βόν...

Συνεργείο αστυνομικών απο άνδρες του Α.Τ. Αγρινίου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου,της ΟΠΚΕ και της ΟΕΠΤΑ

Συνεργείο αστυνομικών απο άνδρες του Α.Τ. Αγρινίου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου,της ΟΠΚΕ και της ΟΕΠΤΑ πραγματοποίησε σήμερα εκτεταμένους ελέγχους σε Αγρίνιο και Βόνιτσα σήμερα, από τις 8 το πρωί έως τις 14:00 και προχώρησε σε συλλήψεις και δεκάδες προσαγωγές.

Στη Βόνιτσα, συνελήφθη άνδρας που λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια. Στην ίδια περιοχή, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα. Θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα και θα ακολουθήσουν διαδικασίες απέλασής τους.

Στο εθνικό δίκτυο Αμφιλοχίας-Λευκάδας και Βόνιτσας-Μύτικα πραγματοποιήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 56 παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, οι 13 αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, η μία στέρηση διπλώματος οδήγησης, μία στέρηση αδείας, μία για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, πέντε για ανασφάλιστο όχημα, τρείς για ζώνη ασφαλείας, οκτώ για κράνος, έξι για ΚΤΕΟ.

Λοιπές τροχονομικές παραβάσεις που βεβαιώθηκαν:19.

Στο Αγρίνιο, κατά τους ίδιους ελέγχους, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, συνέλαβαν δύο άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Από το Α.Τ. Αγρινίου συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που λειτουργούσαν το κατάστημα χωρίς άδεια.

Υπήρξε μια ακόμη σύλληψη στο Αγρίνιο, από το Α.Τ. με τη βοήθεια της διεύθυνσης εμπορίου, άνδρα για παρεμπόριο –πουλούσε γυαλιά, αρώματα κλπ- σε υπαίθριο χώρο.

Kατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιαναν 28 προσαγωγές.

Σήμερα το απόγευμα, η Τροχαία Αγρινίου, συνέλαβε 52χρονο άνδρα στο Αγρίνιο, αφού οδηγούσε μοτοσυκλέτα μεθυσμένος και χωρίς άδεια οδήγησης…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις