Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μία τρυφερή γιορτή στο Ρούφειο Δημοτικό

Μία τρυφερή γιορτή στο Ρούφειο Δημοτικό

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη από τους μαθητές του σχολείου με αφορμή τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς

Μία όμορφη γιορτή για τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς, πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 το 4ο δημοτικό σχολείο Πατρών – Ρούφειο στο προαύλιο του το οποίο μετατράπηκε για λίγο με μεγάλη επιτυχία σε ένα μικρό θεατράκι. Στη διάρκεια της καλοστημένης και προσεγμένης μαθητικής γιορτής οι γονείς των παιδιών, οι καθηγητές τους και οι φίλοι τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικρά θεατρικά δρώμενα και σκετς που με πολύ χαριτωμένο αλλά και εύστοχο τρόπο παρουσίασαν τα παιδιά.

Τα σκετς είχαν θέμα, μεταξύ άλλων τα φρούτα και τη θρεπτική τους αξία, την προστασία του περιβάλλοντος, κ.α. Επίσης η μαθητική γιορτή του Ρούφειου Δημοτικού σχολείου ταξίδεψε τους παρευερισκόμενους θεατές στα Επτάνησα με χορούς και τραγούδια από την περιοχή.

Οι μαθητές της πέμπτης τάξης παρουσίασαν το θεατρικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Μαγικά μαξιλάρια». Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της γιορτής ήταν και η αποφοίτηση των μαθητών της έκτης τάξης οι οποίοι του χρόνου αλλάζουν εκπαιδευτική βαθμίδα.

Η διευθύντρια του σχολείου Αγγελική Καραλή με πολύ τρυφερά, ζεστά και εγκάρδια λόγια τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της μαθητικής και όχι μόνο, ζωής τους. Τα ίδια τα παιδιά αποχαιρέτησαν το δημοτικό σχολείο με ένα τραγούδι που τα λόγια τα εμπνεύστηκαν μόνοι τους και με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Πολυξένης Αντωνοπούλου τραγούδησαν σε όλους.

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View