Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Oι φορείς δεν συναντούν σήμερα Βενιζέλο για την Αχαϊκή - Οι δανειολήπτες του ετοιμάζουν αύριο αντισυγκέντρωση έξω από την ΕΑΠ

Πάτρα:Oι φορείς δεν συναντούν σήμερα Βεν...

Παρανόηση, το ραντεβού δεν ορίστηκε ποτέ...

Ανατροπή δεδομένων προέκυψε σύμφωνα με πληροφορίες, αργά χθες βράδυ, ως προς τη σημερινή συνάντηση εκπροσώπων τοπικών φορέων με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην Αθήνα, για το ζήτημα της Αχαΐκής και ιδιαίτερα αυτό που έχει να κάνει με το κλείσιμο των δανείων.

Το ραντεβού δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αργά  χθες βράδυ από το γραφείο του κ. Βενιζέλου υπήρξε ενημέρωση ότι το μόνο που θα υπάρξει είναι μια συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πλάτωνα Μαρλαφέκα με τον κ. Βενιζέλο, στο πλαίσιο της συνάντησηςτου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ  με νέους επιχειρηματίες.

Την ανακοίνωση της παραπάνω εξέλιξης έκανε χθες αργά το βράδυ ο Δήμαρχος Πατρέων, που ήταν να συμμετάσχει στη συνάντηση, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την ίδια ώρα οι δανειολήπτες ετοιμάζονται να προχωρήσουν αύριο σε αντισυγκέντρωση στον Ευάγγελο Βενιζέλο,λ ο οποίος θα μιλήσει το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ.

Θα επιδιώξουν να του επιδώσουν εγγράφως τα αιτήματά τους, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξουν και  κατά την παρουσία του αρχηγού της ΝΔ στην Πάτρα, τη Δευτέρα.

 

Ωστόσο  οι πληροφορίες για την ανατροπή των δεδομένων ως προς τη συνάντηση εκπροσώπων φορέων με τον Βενιζέλο σήμερα στην Αθήνα, αναφέρουν ότι επρόκειτο μάλλον για παρανόηση. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου χθες το μεσημέρι δέχθηκε τηλέφωνο από το γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο η αναφορά στο ραντεβού δεν αφορούσε αυτό που είχε ζητηθεί για την Αχαϊκή, αλλά τη συνάντηση με τους επιχειρηματίες.

Ο κ. Μαρλαφέκας θα επιδιώξει να θέσει το θέμα στον κ. Βενιζέλο, στη διάρκεια της συνάντησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις