Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιοι καλλιτέχνες κρύβονται πίσω από το επιτυχημένο τραγούδι «Fallin»

Ποιοι καλλιτέχνες κρύβονται πίσω από το ...
Μαρτάτος Tάκης

Η νεαρή Demy και οι Playmen σαρώνουν αυτήν την εποχή τα εγχώρια τσαρτς και τα κλαμπ με το υπέροχο αυτό αγγλόφωνο κομμάτι

Χαμός γίνεται το τελευταίο διάστημα στα ραδιόφωνα και στα κλαμπ με ένα πολύ όμορφο χορευτικό κομμάτι που είναι αγγλόφωνο αλλά οι συντελεστές του είναι Έλληνες και δη νέα και ταλαντούχα παιδιά. Ο λόγος για το «Fallin», τον χορευτικό ύμνο όπως έχουν χαρακτηρίσει τα κομμάτι πολλοί djs και μουσικοί παραγωγοί.

Το κομμάτι ανήκει στους Playmen (Παύλο Μανώλη και Λευτέρη Ξενάκη) και το τραγουδά η ανερχόμενη νεαρή τραγουδίστρια Demy. To «Fallin» που κυκλοφόρησε από την Panik Records του Πάρη Κασιδόκωστα και του Γιώργου Αρσενάκου μέσα στον περασμένο Ιανουάριο, έχει ήδη γίνει χρυσό και η σχετική απονομή είχε λάβει χώρα πριν από το Πάσχα στο Villa Mercedes στην Αθήνα.

Το «Fallin» έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε μία από τις αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς αφού τους τελευταίους δύο μήνες βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης του εθνικού airplay.

Η Demy άρχισε να γίνεται γνωστή το περσινό καλοκαίρι μέσα από τη συμμετοχή της στο single του ράπερ Μηδενιστή «Μια Ζωγραφιά» που αγαπήθηκε από τον κόσμο και ακούστηκε πολύ σε ραδιόφωνα, καφέ και κλαμπ  σε κάθε  άκρη της Ελλάδας και όχι μόνο.

Στη συνέχεια ήρθε το κομμάτι «Μόνο Μπροστά» όπου η Demy (Δήμητρα Παπαδέα) συνεργάστηκε με τον ταλαντούχο OGE, ο οποίος κατάγεται από την Καλαμάτα και έχει στο ενεργητικό του και το κομμάτι «Χαμογέλα», όπου συνεργάστηκε με την Αντιγόνη Ψυχράμη, γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Greek Idol». Αξίζει να σημειωθεί ότι το digital single «Μόνο Μπροστά» έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views (προβολές) στο youtube.

Η Demy ξεκίνησε πιάνο στα 5 της χρόνια, πριν ακόμα ξεκινήσει το σχολείο ενώ παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα θεωρίας και αρμονίας. Σήμερα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και πιάνου. Τελειώνοντας το σχολείο, η Demy πέρασε στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και φοιτά ακόμα. Έχοντας ακούσματα από πολλά είδη μουσικής, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει την τζαζ, την σόουλ, το rock n roll και την rnb, επιδιώκει να πειραματίζεται σε κάθε της τραγούδι και ερμηνεία και δύσκολα εντάσσει όπως λέει, τον εαυτό της σε ένα είδος μουσικής.

Το ξεκίνημα της στην επαγγελματική ενασχόληση της με τη μουσική έγινε με την βοήθεια του μουσικού παραγωγού και ράπερ OGE ο οποίος και δημιούργησε την πρώτη μεγάλη και ανέλπιστη επιτυχία, το τραγούδι «Μόνο Μπροστά».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight