Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H ΕΕΑΣΚΠ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

H ΕΕΑΣΚΠ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αστήρ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2012 της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ), η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 στις 11.00 π.μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα.

Παρευρέθηκαν τα μέλη, οι φίλοι και οι εθελοντές της ΕΕΑΣΚΠ, καθώς και πολλοί  εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Πολιτείας. Μεταξύ άλλων και ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ι. Ναού Αγ. Ανδρέα πατήρ Νικόλαος Σκιαδαρέσης, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, ο βουλευτής Ν.Δ. κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο βουλευτής Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Νίκος Τσούκαλης, ο βουλευτής ΛΑΟΣ κ. Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, οι  πολιτευτές Ν.Δ.: η κα Νατάσα Ράγιου, η κα. Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, ο κ. Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος  και ο κ. Άγγελος Τσιγκρής, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας ο κ. Γεράσιμος Φεσσιάν, ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, η εκπρόσωπος του Δήμου Πατρών η κα. Βίβιαν Σαμούρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Νευρολόγος κ. Νικόλαος Μακρής, η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κα. Μαριάννα Σταματιάδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Τασία Μανωλοπούλου και κ. Σπύρος Πολίτης, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αχαίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Σπύρος Φώτογλου και ο Γ. Γραμματέας της Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α. κ. Γρηγόρης Μπινιέρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιτ/νων Πάτρας  κ. Ιωάννης Πορφύρης, ο πρόεδρος της ΜΚΟ ¨Πρόταση» κ. Ανδρέας Σαμοθρακίτης, εκπρόσωποι από τις ΜΚΟ «Αγκαλιάζω» κα. Α. Δημοπούλου και της «Ενωσης Γυναικών Πάτρας» κα. Ν. Λάγιου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα, από τη χορωδία του Ωδείου της κας Κωνσταντίνας  Σωτηροπούλου. Ο εκπρόσωπος της Ι. Μητρόπολης Πατρών Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος  ευλόγησε την Πίτα της ΕΕΑΣΚΠ, ακολούθησε η κοπή της πίτας και χαιρετισμός από την πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κα. Μαργαρίτα Καραγιώργου και έγινε απολογισμός του έργου του Σωματείου, το οποίο φέτος κλείνει τα 20 χρόνια λειτουργίας του. Κατόπιν χαιρέτησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι της πολιτείας και φορέων της πόλης όπου όλοι ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε βράβευση και δόθηκε τιμητική πλακέτα στον εξαίρετο επιστήμονα Ψυχίατρο κ. Γιώργο Μανωλέσο για την πολύτιμη και συνεχή στήριξή του στα μέλη και στο Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ, και τιμητική πλακέτα στον διακεκριμένο συγγραφέα και δημοσιογράφο κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου για τη σημαντική αρωγή του στην ΕΕΑΣΚΠ.

Επίσης έγινε και λαχειοφόρος αγορά για ένα έργο ζωγραφικής, προσφορά της δημιουργού Ευαγγελίας Βούλτσου.

Ακολούθησε επιστημονική ενημέρωση από τον Νευρολόγο Επιμελητή Α' του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγ. Ανδρέας» κ. Παναγιώτη Καρανάσιο με θέμα: Σκλήρυνση κατά πλάκας και  κίνηση και από τον Νευρολόγο Επιστημονικό Συνεργάτη της Νευρολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κ. Νικόλαο Δημησιάνο με θέμα: Θεραπευτικό παρόν και μέλλον στην σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View