Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρά περιστέρια και ακαθαρσίες στην Ξάνθη

Νεκρά περιστέρια και ακαθαρσίες στην Ξάνθη

Λίγα μόλις βήματα από την Κεντρική Πλατεία

Μια ιδιαίτερα αποκρουστική εικόνα συναντά κανείς λίγα μόλις βήματα από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, σε ευδιάκριτο σημείο με νεκρά περιστέρια και πάσης φύσεως ακαθαρσίες να δημιουργούν μια αίσθηση δυσφορίας στους περαστικούς.

Στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Τσιμισκή, έξω από τη βιτρίνα ενός καταστήματος που παραμένει κλειστό εδώ και μήνες, συναντά κανείς το τελευταίο χρονικό διάστημα ίσως το πιο βρώμικο σημείο του κέντρου της πόλης. Νεκρά περιστέρια, κουτσουλιές, σκουπίδια όλων των ειδών και μια έντονη δυσφορία συνθέτουν την αποκρουστική εικόνα, που γίνεται αντιληπτή στους διερχόμενους πολίτες από μακριά με τη βρώμα να διεγείρει ποικιλοτρόπως την αίσθηση της όσφρησής τους.

Παρά το γεγονός πως το συγκεκριμένο βρωμερό σημείο της πόλης βρίσκεται στον κεντρικότερο και πλέον εμπορικό δρόμο της Ξάνθης, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμικρή προσπάθεια από πλευράς του δήμου και της δημοτικής αρχής ώστε να μεριμνήσει για τον καθαρισμό του ή έστω να ζητήσει από τους ιδιοκτήτες του κτηρίου να προχωρήσουν στον καθαρισμό του χώρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις