Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Φώτα, κάμερες και φύγαμε για ποδηλατάδα

Πάτρα: Φώτα, κάμερες και φύγαμε για ποδηλατάδα

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα τα γυρίσματα

Σήμερα Κυριακή οι «Ποδηλατοδράσεις», σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων, την ομάδα "πιάνω  την ζωή απο το τιμόνι, τον ραδιοφωνικό σταθμό mojo , αλλά και πολλούς άλλους υποστηρικτές  βρίσκονται για δεύτερη μέρα στην πόλη της Πάτρας προκειμένου να αποτυπώσουν και να παρουσιάσουν την ποδηλατική κουλτούρα της πόλης μέσα απο μια σειρά γυρισμάτων πάντα με άξονα το Ποδήλατο.

Η δράση  θα κορυφωθεί με μια Ποδηλατοβόλτα για καλό σκοπό. Και πιο συγκεκριμένα στις 11:00π.μ  περιμένουν όλους τους ποδηλάτες  της Πάτρας, όλων των ηλικιών, με όλους τους τύπους ποδηλάτων στην πλατεία Γεωργίου, μπροστά απο το Δημοτικό θέατρο της πόλης, να ποδηλατήσουμε για καλό σκοπό, ενισχύοντας τα ιδρύματα «Μέριμνα και Κιβωτός της Αγάπης». Οι ποδηλάτες που θα βρεθούν εκεί αλλά και όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει ρούχα, τρόφιμα και πάνες κυρίως ενηλίκων τα οποία θα παραλάβει ειδική αντιπροσωπεία των ιδρυμάτων που θα παρεβρεθεί στον χώρο. Η συγκέντρωση των υλικών θα ξεκινήσει στις 10:30 και θα ολοκληρωθεί με το πέρας της ποδηλατικής μας δράσης στις 14:00.

Η ποδηλατοβόλτα  θα ξεκινήσει στις 11:00 και οι ποδηλάτες  θα καλύψουν μια διαδρομή περίπου 7 χιλιομέτρων, η οποία έχει σχεδιαστεί και επιμεληθεί απο την ομάδα πιάνω την ζωή απο το τιμόνι και τον κ.Αυγουστίνο Κατσιβαρδά.

Αξίζει να σημειωθεί οτι στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ποδηλατοβόλτας αρωγός είναι ο Δήμος Πατρέων με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Λέγκα, η συμβολή του οποίου ήταν χρήσιμη και απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες, ώστε η διέλευση των ποδηλατών να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια.

Κατα την  διάρκεια της ποδηλατοβόλτας, όσοι μικροί μας φίλοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία, δε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά απο το Δημοτικό θέατρο να πραγματοποιήσουν ασκήσεις με το ποδήλατο στα πλαίσια της εκστρατείας της εκπομπή μας «Μάθε παιδί μου Ποδήλατο». Την μουσική επένδυση της εκδήλωσης έχουν αναλάβει οι παραγωγοί του Mojo Radio, που είναι και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης. Κατα την επιστροφή των ποδηλατών, το κατάστημα Φάκαλος θα προσφέρει δυναμωτικά στους ποδηλάτες, προς αναπλήρωση δυνάμεων.

Το εγχείρημα  θα κινηματογραφηθεί και θα μεταδωθεί σε ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Πάτρα και το Ποδήλατο την Κυριακή 09/12/2102 στις 13:30 απο την τηλεόραση του Σκαϊ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις