Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Η οικιακή βοηθός έκλεβε επί ενάμισι μήνα τον ηλικιωμένο!

Ζάκυνθος: Η οικιακή βοηθός έκλεβε επί εν...

Είχαν κάνει φτερά μετρητά ύψους 15.000 ευρώ

Η πλεονεξία  της πρόδωσε την Αλβανίδα οικιακή βοηθό που είχε βρει τρόπο να «ξαφρίζει» επί ενάμισι μήνα τον ηλικιωμένο του οποίου το σπίτι καθάριζε στο Βασιλικό Ζακύνθου. Κάθε φορά που τελείωνε τη δουλειά της, άφησε ανασφάλιστο ένα παράθυρο από το οποίο τρύπωνε αργότερα!

Όμως, δεν  ήταν δυνατό να μην την υποψιαστεί  ο 73χρονος ιδιοκτήτης  αφού, από  τις 20 Αυγούστου που άρχισε  να εργάζεται στο σπίτι του  η 25χρονη αλλοδαπή, είχαν κάνει φτερά μετρητά ύψους 15.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 13.000 ευρώ! Ο ηλικιωμένος μετέφερε τις υποψίες του στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ζακύνθου και η υπόθεση πήρε το δρόμο της.
Η νεαρή  Αλβανίδα τα έχασε όταν άνοιξε  την πόρτα της και βρήκε  τους αστυνομικούς μπροστά της.  Στην έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν 2.180 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα που είχε κλέψει από το σπίτι του 73χρονου κι έτσι αναγκάστηκε να ομολογήσει τις τμηματικές κλο9πές. Δεν συνελήφθη, όμως, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις