Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Γιαννισκάρι

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Γιαννισκάρι

Παραμένουν προληπτικά στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής

8:25 Υπό έλεγχο βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή του Γιαννισκαρίου. Η φωτιά κατέκαψε περίπου 140 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.

Στο σημείο παραμένουν πάντως 7 Πυροσβεστικά Οχήματα με 15 άνδρες καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα. Αξίζει να σημειωθεί πως σε καμία στιγμή δεν απειλήθηκαν τα σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή.

22:50 Σε καλό δρόμο βρίσκεται η επιχείρηση πυρόσβεσης της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στο Γιαννισκάρι σύμφωνα με πληροφορίες. Η μάχη των πυροσβεστών με τα πύρινα μέτωπα μαίνεται με αμείωτη ένταση, ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία για τον περιορισμό της πυρκαγιάς.

21:12 Εξακολουθεί να μαίνεται η πυρκαγιά στο Γιαννισκάρι, καθώς σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση δεν έχει τεθεί ακόμα υπό έλεγχο. Επί τόπου επιχειρούν 14 οχήματα και 25 πυροσβέστες.

20.00 Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Γιαννισκάρι πίσω απο το Λατομείο του Αράξου. Πριν απο λίγο η πυροσβεστική υπηρεσία έστειλε ενισχυτικές δυνάμεις στο σημείο αφού οι φλόγες συνεχίζουν να καίνε δασική έκταση ψηλά στους λόφους και σε απόκρημνα σημεία. Για την ώρα εξακολουθούν να μην απειλούνται ούτε το πευκοδάσος της Στροφυλιάς ούτε και ο οικισμός του Αράξου

18.50 Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Άραξο Αχαΐας, στην περιοχή Γιαννισκάρι. Επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο και 1 ελικόπτερο, προσπαθώντας να αποτρέψουν την επέκτασή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε στο χώρο πίσω απο το λατομείο και για την ώρα δεν κινδυνεύει το δάσος της Στροφυλιάς ή το χωριό του Αράξου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα, και πολύ γρήγορα έλαβε μεγάλη έκταση. οι φλόγες βρίσκονται κοντά και στα ραντάρ της αεροπορίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις