Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Είχαν πάει λαϊκή με λαθραία τσιγάρα

Πάτρα: Είχαν πάει λαϊκή με λαθραία τσιγάρα

Χειροπέδες σε δύο

Δύο άτομα συνέλαβαν οι Αρχές στην Πάτρα καθώς πουλούσαν λαθραία και καπνό σε λαϊκή αγορά της πόλης. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και στην συνέχεια σε έρευνα που έκαναν βρήκαν κρυμμένα 883 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και καπνό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο άνδρες, υπήκοοι Αφγανιστάν και Πακιστάν, ηλικίας 26 και 34 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη της διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων, οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, εντόπισαν κοντά σε λαϊκή αγορά και συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τον 26χρονο δράστη, διότι κατείχε με σκοπό την πώληση, μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 34χρονου, ένα πακέτο λαθραίων τσιγάρων και μια συσκευασία με λαθραίο καπνό.

Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο των δραστών, κρυμμένα κάτω από υπαίθρια ψησταριά, ακόμη 883 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 1.500 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο τους κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις