Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιοι τραγουδούν στην Πάτρα τις τελευταίες ημέρες του Καρναβαλιού

Ποιοι τραγουδούν στην Πάτρα τις τελευταί...

Πολλοί γνωστοί τραγουδιστές τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το Πατρινό καρναβάλι καθώς πλέον απομένουν λίγες μέρες έως την κορύφωση του, την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 18 Φεβρουαρίου. Επόμενο λοιπόν είναι πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες να έχουν προσκληθεί για live μουσικές εμφανίσεις σε πάρτι και σε μαγαζιά της πόλης.

Την τελευταία εβδομάδα είναι ήδη γνωστό και από τις αφίσες που έχουν μπει σε διάφορα σημεία της πόλης και όλοι αναρωτιούνται πόσο θα κοστίζει η είσοδος, ο ερχομός της νικήτριας της Γιουροβίζιον του 2005, Έλενας Παπαρίζου με το «My number one», η οποία θα δώσει τον τόνο του ξεφαντώματος στο μεγάλο καρναβαλικό πάρτι του τελευταίου Σαββάτου της αποκριάς 17/2/2018 στο Royal Theater – παλιό Πτωχοκομείο, με ώρα έναρξης 21.30 και πολλούς dj επίσης να συμπληρώνουν εδώ το πρόγραμμα της βραδιάς που όπως προείπαμε ήδη μονοπωλεί το ενδιαφέρον πολλών που θα θέλουν να βγουν να διασκεδάσουν εκείνο το βράδυ.

Την τελευταία Κυριακή της αποκριάς όπως μάθαμε καταφθάνει στην Πάτρα και ο αμίμητος Tonis Sfinos που όπως φαίνεται αγαπά την Πάτρα και του ταιριάζει πολύ το καρναβάλι. Λέγεται ότι θα παρουσιάσει το σώου του μαζί με τις Playmates που περιλαμβάνει τραγούδια των δεκαετιών ’60, ’70 και ’80 στο κέντρο Αστέρια, μετά τις 21.30.

Την Πέμπτη 15/2  στο Disco Room καταφθάνουν δύο ιδιαίτερα αγαπητοί καλλιτέχνες με μακρά πορεία στον χώρο, ο Δάκης που θα μας πει το «μια σου λέξη» αλλά και το «αλαλούμ», κομμάτια που κάθε χρόνο ακούγονται και χορεύονται στο Πατρινό καρναβάλι, και η Μπέσσυ Αργυράκη, της οποίας επίσης το κομμάτι «Μία θάλασσα γαλάζια» με την υπέροχη φωνή της, θεωρείται πια «εμβληματικό» του Πατρινού καρναβαλιού και συναγωνίζεται τον «ύμνο» του Τάσου Μαραγκού «Πατρινό καρναβάλι για πάντα, έλα να μάθεις τι θα πει Πατρινός».

Στον Χορό του ντόμινο στο Royal theater όπου την «σκυτάλη» θα πάρουν στις 14/2 οι Idols και ο αγέραστος Τέρης Χρυσός του «Τάκα τάκα τα» και ο Πασχάλης του «Φύγε σε παρακαλώ», του «Τρόπου», κ.α. την τελευταία Παρασκευή 16/2/2018.

Τέλος στα φετινά Μπουρμπούλια του Δήμου Πατρέων στα Αστέρια η Πωλίνα του «Πάμε για τρέλες στις Σευχέλες» & του «Θα κάνουμε πους απς» μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, ερμηνευτή και δημιουργό επιτυχιών όπως το «Ψηλές κοντές» και «Αγκαλίτσες και φιλάκια», θα τραγουδήσουν στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2018. Η ώρα έναρξης είναι στις 21.00.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι είδαμε πως από τις 3 Φεβρουαρίου ξεκίνησε εμφανίσεις στο κέντρο Arena o ποπ τραγουδιστής Τριαντάφυλλος.

Επίσης όπως είδαμε σε διαφημιστικές αφίσες, καταφθάνει για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση, ο δημοφιλής λαικός ερμηνευτής Λευτέρης Πανταζής την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 το βράδυ.

Ο 62χρονος τραγουδιστής, από τα μεγαλύτερα ονόματα στην πίστα από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, θα έρθει για να ξεσηκώσει το Πατρινό κοινό με τις επιτυχίες του όπως ο «Παπαγάλος», το «Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου», «Ταραχή», «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου», «Φιλάκια», "Είσαι το μωρό μου", "Καρδιοπάθειες", κ.α.

Ο Λευτέρης Πανταζής θα εμφανιστεί στο κέντρο Apotheosis stage.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight