Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των οφειλών προς το Δήμο

Μεσολόγγι: Ξεκινάει η υποβολή των αιτήσε...

Από σήμερα 8 Αυγούστου έως και τις 30 Νοεμβρίου

Ξεκινάει από σήμερα η υποβολή των αιτήσεων στο Μεσολόγγι για την υπαγωγή στη ρύθμιση των οφειλών προς το Δήμο. Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι στις 30 Νοεμβρίου του 2017.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινά από σήμερα 08/08/2017 η υποβολή αιτήσεων για υπαγωγή στη ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου σύμφωνα με το άρθρο 52 του N. 4483/2017.

Η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στη ρύθμιση θα υποβάλλεται στο Τμήμα Ταμείου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Σταυροπούλου 31, 1ος όροφος,  στο Μεσολόγγι, μέχρι και 30/11/2017 (καταληκτική ημερομηνία).

Με το άρθρο 52 του Ν. 4483/2017 δίνεται η δυνατότητα ρυθμίσεως  οφειλών προς το Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του Νόμου.

Στη παρούσα ρύθμιση υπάγονται το σύνολο των βεβαιωμένων οφειλών μέχρι και 30/09/2017, ρυθμίζονται και καταβάλλονται  με απαλλαγή ή κατά ποσοστό από τις κατά Κ.Ε.Δ.Ε προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης καταβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης  ή λόγω μη καταβολής τέλους.

Οι οφειλές ρυθμίζονται ως εξής:

Αριθμός Δόσεων

Ποσοστό απαλλαγής προσαυξήσεων-τόκων-προστίμων

Εφάπαξ

100%

2 έως 24

80%

25 έως 48

70%

49 έως 72

60%

73 έως 100

50%

Οι δόσεις είναι μηνιαίες και ισόποσες , πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι και μικρότερη των υπολοίπων. Κάθε δόση, πλην της τελευταίας, δεν μπορεί να είναι μικρότερη των είκοσι ευρώ(20 €).»

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Μεσολογγίου «ανοίγει» τις κλιματιζόμενες αίθουσες για το κοινό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις