Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη η Εθνική στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Δεύτερη θέση στ...

Εξαιρετικό φινάλε με μετάλλιο από Πλατανιώτη / Παπάζογλου - Βάθρο και το Μικτό Ντουέτο

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας Συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, στο Κούνεο της Ιταλίας, κορυφώθηκε και ολοκληρώθηκε με ένα εξαιρετικό φινάλε, δηλαδή με δύο ακόμα μετάλλια στο κλείσιμο της αυλαίας των αγώνων, το απόγευμα της Κυριακής. Η Ελλάδα, μάλιστα, κατέκτησε τη 2η θέση στη γενική βαθμολογία της διοργάνωσης, ανάμεσα σε 15 χώρες που βαθμολογήθηκαν στη διοργάνωση και επιστρέφει με μια σπουδαία συγκομιδή επτά μεταλλίων, κάτι που δείχνει τη σημαντική πρόοδο του αθλήματος σε δύσκολες συνθήκες.

Το αγαπημένο, πολλά υποσχόμενο και συνεχώς ανερχόμενο Ντουέτο με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου εκτέλεσε πολύ καλύτερα το πρόγραμμά τους στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του αγωνίσματος, βαθμολογήθηκε με 87,8000 β., ξεπέρασε τις Ουκρανές, αλλά και πολλές ακόμα εκπροσώπους χωρών (τα 12 καλύτερα Ντουέτα έλαβαν μέρος στον τελικό) και ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, όπως είχαν κάνει και στο τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου.

Το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ντουέτο πήραν οι Ισπανίδες Καρμπονέλ - Ραμίρεζ με 93,1333 β. και το ασημένιο οι Ιταλίδες Τσερουτι - Φέρρο με 91,5000 β.

Το Μικτό Ντουέτο μας, στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος, αποτελούμενο αυτή τη φορά από την Βασιλική Κοφίδη (αντί της Όλγας Κουργιαντάκη) και τον Βασίλη Γκορτσιλά κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 69,6667 β. Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Περουπάτο - Μινισίνι (Ιταλία) με 87,6333 β. και το ασημένιο οι Ισπανίδς Φερέρας - Ρίμπες με 82,9000 β. Αυτές οι τρεις χώρες πήραν μέρος στο αγώνισμα.

Έτσι η ελληνική αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα με επτά (7) μετάλλια στις αποσκευές της στους οκτώ (8) τελικούς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και συγκεκριμένα, 1 χρυσό στο Highlight, 1 ασημένιο στο Κόμπο, 5 χάλκινα (σε Τεχνικό και Ελεύθερο Ντουέτο, σε Τεχνικό και Ελεύθερο Μικτό Ντουέτο και σε Τεχνικό Ομαδικό), αλλά και μια 5η θέση στο Ελεύθερο Ομαδικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Ασημένιο μετάλλιο στο Κόμπο η Εθνική, άγγιξε το χρυσό

Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Χάλκινο μετάλλιο το ομαδικό στο τεχνικό πρόγραμμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports