Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: «Θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία»

Ιάσονας Φωτήλας: «Θα στηρίξω τον Κυριάκο...

Το Ποτάμι δεν μπορεί να έχει αυτόνομη πορεία, δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας

Εξέφρασα την αγωνία μου για την πορεία του κόμματος, είπε ο Ιάσονας Φωτήλας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm» για την διαγραφή του από το κόμμα και συμπλήρωσε πως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, με επιστολή του στο Ποτάμι, είχε χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου και ζητούσε σύγκληση της ΚΟ.

Το Ποτάμι δεν μπορεί να έχει αυτόνομη πορεία, υπογράμμισε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» και τόνισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος και τα στελέχη έχουν πολλά να πουν. Υποστήριξε στον Σταύρο Θεοδωράκη, πως η μοναδική ελπίδα για το κόμμα είναι η συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο τόνισε ότι δήλωσε ανοιχτός σε κάθε άλλη πρόταση.

Ο Ιάσονας Φωτήλας έκανε λόγο για ανακοίνωση λάσπης από την πλευρά του Ποταμιού και είπε πως δεν έχει μιλήσει με τη ΝΔ, αλλά θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, ανεξάρτητα από την ένταξή τους ή όχι στο κόμμα.

 

«Εχθρός δεν είναι το Ποτάμι, αλλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ»

Νωρίτερα ο Ιάσονας Φωτήλας μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ΓΡΑΜΜΗ» με τους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου στο κανάλι ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Εκφράζοντας την αγωνία μου για το μέλλον του Ποταμιού, επανέλαβα την πρόταση για συνεργασία με τη Ν.Δ. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Ποταμιού και το πλήθος των αξιόλογων στελεχών του έπρεπε να είναι η βάση του ορθού τρόπου επίτευξης του στόχου: δηλαδή ενός καλύτερου μέλλοντος για την Ελλάδα, απαλλαγμένη από την εφιαλτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Η διαφωνία μου με το Ποτάμι αφορούσε στον τρόπο.

Και αυτή η έκφραση των απόψεών μου προκάλεσε τη διαγραφή μου – την οποία έμαθα από τα ΜΜΕ μέσω internet. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τη Ν.Δ., ούτε εξαγορά μου, ούτε μου δόθηκε κάποιο αντάλλαγμα. Τέτοια λάσπη δεν αρμόζει στα χαρακτηριστικά του κινήματος. Θέση μου είναι ότι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προκάλεσε την κατάρρευση όλων των θεσμών όπως της παιδείας και της δικαιοσύνης. Αν εξαντλήσει την τετραετία της, η κατάσταση θα έχει γίνει μη αναστρέψιμη για την Ελλάδα.»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις