Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεδρίαση της τοπικής του νοτίου τομέα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας της ΝΔ

Συνεδρίαση της τοπικής του νοτίου τομέα ...

Παρουσία του νέου Υπευθύνου οργάνωσης Σπύρου Πολίτη

Την Τετάρτη 5/10/2016 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Αχαΐας συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νοτίου Τομέα παρουσία του Υπεύθυνου Οργάνωσης της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας Σπύρου Πολίτη και αρκετών στελεχών του κόμματος.

Η συνεδρίαση σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα μετά και την ισχυρή άνοδο που δείχνει να έχει το κόμμα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του συμβουλίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νοτίου Τομέα, ο Δημοτικός σύμβουλος Νικολάου Ανδρέας, οι Πολιτευτές Έφη Γιαννιά και Έλενα Κονιδάρη και οι Τομεάρχες της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ ΑΧΑΪΑΣ Πυρπιρής Γιώργος (Τομ. Υγείας), Κατσουγκράκης Νίκος (Τομ. Παιδείας), Βαγενάς Αργύρης (Τομ. Πολιτισμού-Αθλητισμού).

Ο κ. Ντάντος Σταύρος, με την ιδιότητά του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νοτίου Τομέα αρχικά συνεχάρη τον Σπύρο Πολίτη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Υπεύθυνου Οργάνωσης, και επισήμανε ότι είναι επιτακτική ανάγκη, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες προκλήσεις και απαιτήσεις της εποχής για  ένα μεγάλο άνοιγμα ανανέωσης και διεύρυνσης της παράταξης αλλά ταυτόχρονα και να πείσουμε τους δημιουργικούς Έλληνες να συμπαραταχθούν μαζί μας, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Από την δική του μεριά ο κ. Πολίτης μετέφερε το μήνυμα της Αθήνας και  ενημέρωσε σχετικά με εισήγηση του γραμματέα οργανωτικού κ. Σπανάκη ως αναφορά  τη λειτουργία και τον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης με τη χρήση και αξιοποίηση της τεχνολογίας, επισήμανε ότι για άλλη μια φορά καλείται η Νέα Δημοκρατία να προασπιστεί την Δημοκρατία και την Ευρωπαϊκή Προοπτική της χώρας. Πρωτίστως, να ξαναδώσει την ελπίδα στις ψυχές και το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην σπουδαιότητα της καλλιέργειας του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας μεταξύ των στελεχών και τόνισε ότι όλοι είναι σίγουροι για την νίκη της ΝΔ στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν. Μέχρι τότε όλοι μαζί δίπλα στον Πρόεδρο και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και κοντά στην κοινωνία.

Τέλος έγινε προγραμματισμός νέων δράσεων μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή προτάσεων μεταξύ των μελών.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ο Σπύρος Πολίτης αναλαμβάνει Υπεύθυνος Οργάνωσης στη ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις