Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός θα δώσει μία συναυλία στην πλ. Γεωργίου Α' στο 8ο P.I.C.K. της Πάτρας

Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός θα δώσει μί...

Το Σάββατο 24/9/2016 στις 20.30

Μία μουσική – καλλιτεχνική έκπληξη θα επιφυλάξει στο πολυπληθές κοινό του, το 8ο P.I.C.K. της Πάτρας, το Διεθνές αγωνιστικό σιρκουί με καρτ που θα πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο κέντρο της πόλης της Πάτρας.

Ήδη από σήμερα Πέμπτη 22/9 έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση των προστατευτικών στα σημεία της αγωνιστικής διαδρομής καθώς και τα κίτρινα μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Η έκπληξη θα είναι η live τραγουδιστική εμφάνιση του 33χρονου ιδιαίτερα δημοφιλούς λαικού τραγουδιστή Ηλία Βρεττού, ο οποίος θα έρθει ειδικά για την συγκεκριμένη διοργάνωση και θα τραγουδήσει στις 20.30 του Σαββάτου σε μεγάλη ανοικτή συναυλία που θα δοθεί στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Ο Ηλίας Βρεττός, από τους πλέον δημοφιλείς ερμηνευτές τα τελευταία χρόνια, ο οποίος μάλιστα είχε πάρει και τη 2η θέση στο σώου του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars», έχει μεγαλώσει στο Παλαιό Φάληρο και μάλιστα σε πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το πόλο σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Ο Ηλίας Βρεττός αναμένεται να ξεσηκώσει τους Πατρινούς αλλά και τους επισκέπτες του 8ου P.I.C.K. με τα τραγούδια - επιτυχίες του που θα ερμηνεύσει όπως τα «Και πετάω ψηλά», «Ανεβαίνω», «Δεν παν να λένε οι άλλοι», «Όταν με κοιτάς», κ.α.

Στο μεταξύ τη νέα χειμερινή περίοδο όπως έγινε γνωστό, ο συμπαθής Ηλίας Βρεττός θα εμφανίζεται σε νέο μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης της Παραλιακής στην Αθήνα, έχοντας μαζί του και την τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη.

*Οι σχετικές διαφημιστικές αφίσες με την σπέσιαλ μουσική εμφάνιση του Ηλία Βρεττού στην Πάτρα, έχουν ήδη αναρτηθεί σε πολλά σημεία του κέντρου της πόλης.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight