Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Σάββατο το 40νθήμερο μνημόσυνο για την 16χρονη Νίκη Νικολόπουλου

Το Σάββατο το 40νθήμερο μνημόσυνο για τη...

Στις 8.30 το πρωί στην Ιερά Μονή Γηροκομείου

Η ιστορία της μικρής Νίκης Νικολόπουλου, κόρης του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και της Αναστασίας Μανωλοπούλου συγκλόνισε όχι μόνο την κοινωνία της Πάτρας αλλά και το πανελλήνιο. Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 16 της χρόνια, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο ενώ γενναία ήταν η απόφαση των γονιών του παιδιού, να δωρίσουν τα ζωτικά του όργανα σε συνανθρώπους μας που τα είχαν ανάγκη.

Καθώς συμπληρώνονται σαράντα μέρες από το «φευγιό» της μικρούλας Νίκης, του άγγελου του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου, θα τελεστεί ιερό μνημόσυνο αυτό το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, στις 8.30 το πρωί, στον ιερό ναό Παναγίας Γηροκομήτισσας.

Να θυμίσουμε πως η μικρή Νίκη είχε τρία ακόμη αδέλφια, την Αφροδίτη, τον Ιωάννη και τον Ανδρέα – Ευγένιο. Η μικρή Νίκη είχε πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Νίκης Μανωλοπούλου.

*Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, η «χρυσή» κολυμβήτρια στους πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία Μαίρη Μωραίτη αφιέρωσε το μετάλλιο που κατέκτησε, στην μικρή Νίκη Νικολόπουλου.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Νικολόπουλος: «Μου λείπει η Νίκη μου» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του βουλευτή ένα μήνα μετά το θάνατο της κόρης του – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδες κόσμου αποχαιρέτησε τη 16χρονη Νίκη-Μέχρι τις 8 το βράδυ δέχονταν συλλυπητήρια-Συντετριμένοι οι γονείς της Νίκος Νικολόπουλος και Τασία Μανωλοπούλου και τα αδέλφια της

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις