Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Διορία μέχρι το τέλος του έτους να πληρώσουν οι σπουδαστές, αλλιώς…

Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Διορία μέχρι το τέ...
Βγενόπουλος Φάνης

Τι ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ιδρύματος

Προθεσμία μέχρι τις 31/12 /2016 ώστε να πληρώσουν τα χρήματα για τις θεματικές ενότητες έχουν πάρει, έχουν οι σπουδαστές του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Αυτό ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Βασίλης Καρδάσης.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Καρδάσης, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε όσους χάσουν την παραπάνω προθεσμία, δεν πρόκειται να επιστρέψει τα χρήματα που έχουν ήδη δώσει, καθώς η καταβολή των διδάκτρων γίνεται τμηματικά, αλλά θα τα διαθέσει για υποτροφίες σπουδαστών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καρδάσης ζήτησε από τους φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου να είναι υπεύθυνοι στον οικονομικό προγραμματισμό τους.

Όπως ανακοίνωσε, ο πρόεδρος του ΕΑΠ, το περασμένο έτος υπήρξε ζημία 400 χιλιάδων ευρώ από τη δοσοποίηση, λόγω των capital control, αφού οι σπουδαστές δεν ανταποκρίθηκαν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Νέα εποχή στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Καταργείται η κλήρωση, σύγχρονα προγράμματα σπουδών, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων μαθημάτων

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις