Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Για μπάνιο στην Πλαζ κάτω από τον ήλιο χωρίς ομπρέλα, ξαπλώστρα και...καφέ - Περιμένουν τις δωρεάν παροχές από το Δήμο οι λουόμενοι -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Για μπάνιο στην Πλαζ κάτω από τον...

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες

Τα ...μπάνια του λαού ξεκίνησαν από τα τέλη Μαϊου στην Πάτρα και οι περισσότεροι λόγω και της οικονομικής δυσπραγίας των τελευταιων ετών επιλέγουν να επισκέπτονται την Πλάζ της Πάτρας για να δροσιστούν και να απολαύσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς. Φέτος έκδηλος ήταν ο προβληματισμός των φανατικών επισκεπτών της παραλίας που περίμεναν να βρουν τις δωρεάν ξαπλώστρες που παραχωρούσε από πέρυσι ο Δήμος Πατρέων και τις καντίνες στο σημείο για να πάρουν ένα φθηνό καφέ ή ένα σουβλάκι.

Οι ξαπλώστρες δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί στο σημείο και πολλοί αναρωτιούνται αν το φετινο καλοκαίρι στην Πλάζ της Πάτρας θα τους βρει χωρίς καμία υποδομή ...προστασίας κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού.

 

Διερευνόντας τις προθέσεις του Δήμου για τη φετινή θερινή σαιζόν και μετά τα παράπονα των λουομένων της Πλάζ το thebest.gr μίλησε με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Παναγιώτη Μελά ο οποίος διευκρίνισε οτι ξαπλώστρες θα τοποθετηθούν και φέτος όπως και οι καντίνες στο σημείο.

"Μολις χθες ολοκληρώθηκε η διαδικασία της δημοπρασίας για τις καντίνες στην Πλάζ. Φέτος θα τοποθετηθούν δυο ενώ ο Δήμος θα φροντίσει να μπουν και οι ξαπλώστρες στο σημειο. Καθυστέρησε η διαδικασία για τυπικούς και γραφειοκρατικούς λόγους αλλά όλα θα ρυθμιστούν τις επόμενες εβδομάδες Εκτιμώ οτι οι ξαπλώστρες θα είναι στη θέση τους πριν τελιώσει ο Ιούνιος και εννοείται οτι θα παραχωρουνται δωρεάν στους λουόμενους. Οι ναυαγοσώστες είναι επίσης στη θέση τους από την 1η Ιουνίου, εκτελώντας ένα πολύ σημαντικό έργο. Αρκεί να αναλογιστούμε οτι στη διάρκεια του περυσινού καλοκαιρού στις πέντες παραλίες που έχει ο Δήμος Πατρέων την ευθύνη, σώθηκαν από πνιγμό χάρη στην επέμβαση των ναυαγοσωστών 13 άτομα"!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις