Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Ιερά πανήγυρις του Οσίου πατρός Παναγή του Μπασιά του εν Κεφαλληνία

Πάτρα:Ιερά πανήγυρις του Οσίου πατρός Πα...

Δείτε το πρόγραμμα

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, Μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Παναγή του Μπασιά του εν Κεφαλληνία, ο ως άνω Ιερός Ναός θα εορτάσει μετά πάσης εκκλησιαστικής και θρησκευτικής λαμπρότητος. Ως γνωστόν, εις τον Ναόν μας υπάρχει τεμάχιον του χαριτοβρύτου Λειψάνου του Αγίου, καθώς και ιερόν Προσκυνητάριον Αυτού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 20167:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Ιωσήφ Μήλια.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016
7:00 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Χριστoδούλου Ζώη.7:00 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός της Αποδόσεως της Εορτής του Πάσχα υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Προκοπίου Κόρδα

Θα επακολουθήσει Λιτάνευση της Εικόνος του Οσίου Παναγή μετά του τεμαχίου του Ιερού αυτού Λειψάνου εντός της Ενορίας.8:30 μ.μ. Πολιτιστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς στο οποίο θα συμμετάσχουν: τα χορευτικά τμήματα των Ενοριών Αγίας Τριάδος Πατρών και Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών, των Εκπολιτιστικών Συλλόγων «Νεάπολις» και «Κρύα Ιτεών» και το Λαϊκό μουσικοχορευτικό εργαστήρι Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις