Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πεσμένη η κίνηση το δεκαήμερο των εκπτώσεων-Έρχονται κι άλλες προσφορές -Τι θα γίνει στην Πάτρα

Πεσμένη η κίνηση το δεκαήμερο των εκπτώσ...

Θα αποφασίσει ο κάθε σύλλογος για την παράταση ή οχι των εκπτώσεων

Πεσμένη η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα το δεκαήμερο των εκπτώσεων στην Πάτρα που πραγματοποιήθηκε μέσα στο Μάιο όπως δήλωσε στο thebest.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ρώρος.

Γι αυτό και τα περισσότερα καταστήματα παρατείνουν τις εκπτώσεις και τις προσφορές. (Νέο δεκαήμερο εκπτώσεων μέσα στο Μάιο λόγω του μειωμένου αγοραστικού ενδιαφέροντος)

Την ίδια στιγμή πάντως ο κ. Ρώρος επισημαίνει: "Ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας ζητάει να καταργηθούν οι συνεχείς εκτώσεις και προσφορές καθώς δεν προσφέρουν τίποτα στην αγορά. Μάλιστα γίνεται γενικότερη συζήτηση για το πλαίσιο της λειτουργίας της αγοράς σε σχέση με τις προσφορές αλλά και τις εκπτώσεις.

Οι προσφορές και οι εκπτώσεις θα πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες έτσι ώστε να είναι γνωστές από τον καταναλωτή και να μην εξαπατάται.

Τα μαγαζιά θα πρέπει να παραμένουν ανοιχτά δυο Κυριακές τον χρόνι και μπραγματοποιούν εκπτώσεις-προσφορές, τέσσερις φορές τον χρόνο.

Προκειμένου να μπει μια τάξη σε αυτό το θέμα θα πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία. ‘Ήδη έχουν γίνει κάποιες προτάσεις στον Υπουργό".

Όσο για το αν θα υπάρξει στην Πάτρα κι άλλο δεκαήμερο προσφορών ο κ. Ρώρος δήλωσε:

"Αυτό είναι ένα θέμα που αφορά ξεχωριστά τον κάθε εμπορικό σύλλογο. Επειδή τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Ανοιχτού Κέντρο Εμπορίου θα υπάρξουν κάποιες προσφορές αλλά ακόμη δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις