Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Γρηγόρης Πετράκος όταν δεν τραγουδά στην Πάτρα, αφοσιώνεται στην κόρη του- Τι λέει για τη Θεοφανία Παπαθωμά

O Γρηγόρης Πετράκος όταν δεν τραγουδά στ...

Γρηγόρης Πετράκος-Θεοφανία Παπαθωμά: Η καθημερινότητά τους στο σπίτι και η απόφαση η 15 μηνών κόρη τους να κοιμάται μαζί τους όσο το έχει ανάγκη

Ο Γρηγόρης Πετράκος προέρχεται από μια εξαιρετικά δεμένη οικογένεια. Μάλιστα, το σπίτι όπου ζουν με τηΘεοφανία Παπαθωμά, την κορούλα τους και τον Αχιλλέα (το πρώτο παιδί της ηθοποιού από το γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα) στο Ντράφι της Πεντέλης είναι πολύ κοντά στο πατρικό του. Η δημιουργία οικογένειας ήταν πάντα κάτι που υπήρχε στο μυαλό του.

 

Ποτέ, όμως, δεν βιάστηκε ή πίεσε καταστάσεις, έτσι απέκτησε το πρώτο του παιδί στα 40 και λίγους μήνες πριν γίνει γνωστό ότι η Θεοφανία περιμένει το παιδί τους, είχε εκφράσει στο thebest.gr την επιθυμία να γίνει πάτέρας.Γρηγόρης Πετράκος στο thebest.gr: «H προσωπική μου ζωή είναι πολύ ..

«Δεν νομίζω πως άργησα. Έγινα πατέρας στην πιο καλή στιγμή. Είμαι όλη μέρα με την μπέμπα. Ένα τόσο μικρό παιδάκι χρειάζεται 24ωρη φροντίδα. Περπατάει και λέει ήδη ορισμένες λεξούλες. Είναι απίστευτα επικοινωνιακή. Επίσης είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη. Άμα τη δεις, μοιάζει με 2,5 χρόνων! Είμαστε όλη την ημέρα από πίσω της. Παράλληλα, προσπαθούμε με τη Θεοφανία να ξεκουράζει ο ένας τον άλλο, ώστε να κάνουμε και μερικά προσωπικά πράγματα που θέλουμε μέσα στην ημέρα. Ευτυχώς, οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με κρατούν μακριά από το σπίτι μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα και έτσι έχω αρκετό χρόνο με την οικογένειά μου» εξομολογείται.

Ο Γρηγόρης είναι από τους ενεργούς μπαμπάδες, που θα αλλάξουν πάνες, θα ταΐσουν με το μπιμπερό και θα νανουρίσουν το μωρό τους. «Βοηθάω σε πολλά πράγματα, αλλά το βασικό είναι πως μαζί με τηΘεοφανία κάνουμε τα πάντα. Επειδή η μικρή κοιμάται μαζί μας, δεν έχουμε άγχος. Όταν ξυπνάει, την ησυχάζει η μαμά της». Αν και δεν είμαι πατέρας, μου κάνει εντύπωση πως το 15 μηνών κοριτσάκι τους κοιμάται ακόμα μαζί τους στο κρεβάτι, καθώς έχει πέσει το μάτι μου σε πολλά άρθρα που υποστηρίζουν πως τα παιδιά μετά το χρόνο πρέπει να έχουν το δικό τους υπνοδωμάτιο, για να συνηθίζουν να κοιμούνται στο δικό τους χώρο. «Θα κοιμάται μαζί μας για όσο ακόμα θέλει. Όταν κλαίει ένα μωρό, σημαίνει πως υποφέρει και έχει ανάγκη τους γονείς του, μια αγκαλιά. Η Αγάπη είναι ευαίσθητο παιδάκι» μου εξηγεί, τονίζοντάς παράλληλα πως τα σημερινά παιδιά έχουν άλλες προσλαμβάνουσες. «Τα παιδιά σήμερα είναι τελείως διαφορετικά από τη δική μας γενιά. Είναι μια γενιά αφύπνισης και δέκτες απίστευτης ενέργειας. Μεγαλώνουν πιο γρήγορα και θεωρώ πως αυτές οι γενιές είναι ελπιδοφόρες και θα αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο».

Ο ερχομός της Αγάπης λειτούργησε πολύ όμορφα στη σχέση του Γρηγόρη και της Θεοφανίας. «Γι’ αυτό άλλωστε την ονομάσαμε και Αγάπη. Το παιδί μάς έδειξε από μόνο του το όνομά του. Η μικρή είναι ο συνδετικός μας κρίκος, η αγάπη μας. Όποτε έχουμε κάποια δυσκολία, μόλις κοιτάξουμε το μωρό, τελειώνουν όλα» εξηγεί. Υπήρξαν άραγε δύσκολες στιγμές στη σχέση τους ή ακόμα και δοκιμασίες αυτά τα τρία χρόνια; «Οι σχέσεις περνούν συνεχώς από δοκιμασίες, ειδικά στην τριβή της καθημερινότητας. Δόξα τω Θεώ, με τη Θεοφανία κάνουμε καλή δουλειά με τον εαυτό μας και, όσο περνά ο καιρός, τα πράγματα καλυτερεύουν. Μετά από τρία χρόνια είμαστε καλύτερα από τον πρώτο χρόνο. Είμαι πολύ τυχερός, γιατί είναι σπάνια γυναίκα και ο πιο αληθινός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έχει βγάλει το ψέμα από τη ζωή της σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στο επίπεδο της σκέψης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από την αλήθεια πηγάζουν όλα». Όπως λέει στο People, «Με τη Θεοφανία παρακολουθούμε μαθήματα φιλοσοφίας και διαβάζουμε πολύ». Toυ αρέσει να μιλά για τη γυναίκα της ζωής του, όχι όμως να διατυμπανίζει τη σχέση του. «Ποτέ μου δεν προσπάθησα να διατυμπανίσω μια σχέση μου ούτε και κρύφτηκα, όπως έχουν κάνει άλλοι φίλοι μου. Το να κρύβεσαι είναι υποκριτικό». Επιπλέον είναι δεκτικός στις συμβουλές της συντρόφου του. «Τον τελευταίο χρόνο, ακολούθησα τις διατροφικές συνήθεις της Θεοφανίας και έγινα χορτοφάγος. Πλέον δεν είμαι επιθετικός ούτε στην τσίτα», ομολογεί.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

 

πηγή

Γρηγόρης Πετράκος και Βίκυ Καρατζόγλου στο thebest.gr λίγο πριν ...

Γρηγόρης Πετράκος: Και το φετινό καλοκαίρι θα ... - Thebest.gr

Γρηγόρης Πετράκος: Η Πάτρα γι' αυτόν είναι ..."η συνήθεια ... - Thebest.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight