Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι μακάβριες φάρσες που αποδείχθηκαν... προφητικές... Είχε γραφτεί και στο παρελθόν οτι ο Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...

Οι μακάβριες φάρσες που αποδείχθηκαν... ...

Η φημολογία τότε είχε κατακλύσει το διαδίκτυο

Δυστυχώς σήμερα η φήμη που κυκλοφορούσε από νωρίς το πρωί για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο δεν αποδείχθηκε μακάβρια φάρσα.

Κι αυτό γιατί στο πρόσφατο παρελθόν, δεν ήταν λίγες οι φορές που διαδικτυακά κυρίως, κυκλοφορούσαν σποραδικά τέτοιου είδους φήμες οι οποίες όμως αποδείχθηκαν "προφητικές" για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 στο facebook άγνωστοι είχαν δημιουργήσει σελίδα στη μνήμη του τραγουδιστή. Σύμφωνα με τα τότε δημοσίευματα, ο Παντελής Παντελίδης είχε τραυματίστεί θανάσιμα και είχε πεθάνει στο νοσοκομείο, όπου ειχε διακομίστεί όταν διερχόμενος οδηγός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα. Εκπρόσωπος του τραγουδιστή δήλωσε τότε πως ο Παντελής χαίρει άκρας υγείας και απέδωσε τις φήμες σε κακοήθεις που θέλουν να τον βλάψουν. Μάλιστα δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να κινηθεί νομικά.

Το γύρο του διαδικτύου είχαν επίσης κάνει και το 2013 δημοσιεύματα που μιλούσαν για το θάνατο σε τροχαίο του art director Άγγελου Παντελίδης στα 40 του χρόνια. Και τότε υπήρξαν δημοσιεύματα που αναφέρονταν  μόνο στο επίθετο του θανόντος, συνδέοντάς τον με τον τραγουδιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης! Εξετράπη το αυτοκίνητό του στη Βουλιαγμένης- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις