Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης! Εξετράπη το αυτοκίνητό του στη Βουλιαγμένης - ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελή...

Το πρωί της Πέμπτης

Είναι αλήθεια και η είδηση προκαλεί σοκ. Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το πρωί ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης!

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι δύο κοπέλες 21 και 29 ετών αντίστοιχα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όπου η μία νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα και η άλλη με σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση έχασε και το πόδι της. (Γιατί ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη είναι τόσο σοκαριστικός - Ο μοναδικός Έλληνας σταρ που ενσάρκωσε το "live fast die young")

Όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τραγουδιστής μάρκας μερσεντές εξετράπη της πορείας και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε δέντρα και στη συνέχεια καρφώθηκε στις μπάρες.

(Τραγική σύμπτωση: Πέθανε την παραμονή της πρεμιέρας του ο Παντελής Παντελίδης)

Oι μπάρες έχουν κόψει τον ουρανό του αυτοκινήτου και έχουν μπει στην καμπίνα. Ίσως και αυτή να ήταν η αιτία των τόσο σοβαρών τραυμάτων που οδήγησαν στον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

*πηγή video: nasosblog/gossip-tv.gr

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που συνέβη το τραγικό τροχαίο με θύμα τον Παντελή Παντελίδη:

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν και τους τρεις επιβαίνοντες (συνοδευόταν από 2 γυναίκες). Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και οι τρεις εν ζωή. Οι συνεπιβάτες είχαν τραυματιστεί, αλλά ο τραγουδιστής είχε μόνο καρδιακό παλμό. Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο Ασκληπιείο Βούλας και δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ότι ο Παντελής Παντελίδης είναι νεκρός.

Η γυναίκα που ήταν μαζί του έχει υποστεί κατάγματα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μαζί τους ήταν ακόμα ένα άτομο, επίσης τραυματίας.

Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, φαίνεται πως ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και το όχημα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τροχαίο υπήρχαν πληροφορίες ότι ο νεκρός είναι ο τραγουδιστής, ωστόσο επειδή δεν είχε μαζί του χαρτιά και επίσημα έγγραφα, περίμεναν στο νοσοκομείο να αναγνωριστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες την πολύ δύσκολη αυτή διαδικασία ανέλαβε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, ο οποίος και επιβεβαίωσε την είδηση-σοκ.

Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα. Ακόμα διατηρούσε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ τραγούδια όπως τα «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο. 

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις