Νέο περιστατικό
Δύο θάνατοι μέσα σε διάστημα είκοσι περίπου ημερών. Δύο άνδρες έχουν χάσει τη ζωή τους στη Δυτική Αχαΐα μετά από πτώση από ελιά, στο πλαίσιο της ελαικοκομιδής.
Χθες το απόγευμα ο 55χρονος Ανδρέας Δριμάλας σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε από μια ελιά, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Το περιστατικό σημειώθηκε στο Σανταμμέρι, στον οικισμό Δριμαλέικα.
Εκεί, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι γιατροί πάλεψαν για να τον κρατήσουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα με το 55χρονο να καταλήγει λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.
Ο άτυχος Ανδρέας Δριμάλας ήταν γνωστός στη Δυτική Αχαΐα από την επαγγελματική του δράση στην κτηνοτροφία, ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Δεκεμβρίου τον θάνατο βρήκε ο 56χρονος Σταύρος Λιάπης από την Κάτω Αχαϊα, καθώς την ώρα που μάζευε ελιές έπεσε από το δέντρο.
Έχασε τη ζωή του ενώ μάζευε ελιές ο 56χρονος Σταύρος Λιάπης από την Κάτω Αχαϊα
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










