Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για το Τμήμα Πάτρας του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ»

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσε...

Εορταγορά στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Με τον πιο ευχάριστο και συμβολικό τρόπο ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για το Τμήμα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Ξεκίνημα που έκανε ο μικρός Δημήτρης Κούλης  (6,5 χρονών) ο οποίος συνοδευόμενος από την μητέρα του  και τον αδελφό του  Χαράλαμπο ( 4 χρονών) παρέδωσε στα γραφεία του Συλλόγου τον κουμπαρά του που περιείχε το ποσό των 112 ευρώ. Όπως ο ίδιος είπε τα χρήματα αυτά θέλει να διατεθούν για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Άλλωστε για τον ίδιο σκοπό θα διατεθούν και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά που διοργανώνει ο Σύλλογος  στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58 )

την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου    10πμ – 10μμ

την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 10 πμ – 10 μμ

το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 10πμ – 10μμ

Τα έσοδα της εορταγοράς, από την πώληση των προϊόντων που δημιούργησαν και πρόσφεραν  τα παιδιά, οι γονείς, οι φίλοι του Συλλόγου και οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αγ. Νικολάου Μπάλλα Πατρών, θα διατεθούν για την στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους καθώς και του πολύπλευρου έργου της ΦΛΟΓΑΣ (ξενώνας φιλοξενίας των παιδιών, ιατρικά μηχανήματα, μισθοδοσίες γιατρών - νοσηλευτών, κατ’ οίκον νοσηλεία, κάλυψη ιατρικών εξετάσεων - θεραπειών κ.α.).

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις