Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Dolce e Gabbana: Ρούχα-καρτ ποστάλ και selfies στην πασαρέλα, από τους πατριώτες της ιταλικής μόδας

Dolce e Gabbana: Ρούχα-καρτ ποστάλ και s...

Η συλλογή προκάλεσε αίσθηση

Tην πιο «πατριωτική» τους κολεξιόν παρουσίασαν οι Dolce e Gabbana σφραγίζοντας την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, με μια συλλογή που προκάλεσε αίσθηση μετά από εκείνη του οίκου Gucci. Ρούχα-καρτ ποστάλ της Ιταλίας με συνθήματα «Italia is Love», «Italia for ever» πιο περίτεχνα και σύνθετα από ποτέ, αντιπροσώπευαν τα ωραιότερα αξιοθέατα, πόλεις και θέρετρα της γειτονικής χώρας (Ρώμη, Βενετία, Κάπρι, Πορτοφίνο, Ταορμίνα, Αμάλφι, Πίζα κλπ).

Τα κεντήματα απεικόνιζαν αρχαιότητες, μνημεία, πίνακες, λουόμενους, γόνδολες,ομπρελίτσες, παγωτά αλλά βέβαια και αμέτρητα λουλούδια, φουντίτσες, φρούτα και χρωματιστά πον-πον. Τα διεθνή media στάθηκαν ιδιαίτερα στις selfies που έβγαζαν διαρκώς τα μοντέλα περπατώντας στην πασαρέλα, αλλά εμείς εστιάζουμε στις απίστευτες λεπτομέρειες πάνω στα παπούτσια, τις τσάντες και τα αξεσουάρ μαλλιών. Μιλάμε για έργα τέχνης!

Οπως πάντα στους Dolce e Gabbana το λαϊκό φολκλόρ έσμιξε πληθωρικά με το μπαρόκ πάνω σε δαντέλες, διαφάνειες, ρίγες, πουά και τυπώματα μωσαικών. Ενας ύμνος κανονικός στα πάτρια εδάφη, για άνοιξη-καλοκαίρι 2016 στο πιο «ιταλικό»σόου από τα φετινά στο Μιλάνο. Οι ειδικοί καταχώρισαν την επίδειξη στις κορυφαίες μαζί με Gucci, Etro, Versace,Cavalli, Prada που απέδειξαν ανανεωτική πνοή. Αννα Γουίντουρ και Αννα ντελο Ρούσο ήταν βέβαια εκεί, αν και είχαν βγάλει ήδη εισιτήριο για Παρίσι, όπου ξεκινάει η τελευταία μεγάλη fashion week της σαιζόν. Α.ΜΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight