Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπέτυ Μπαζιάνα : Απο φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, καθηγήτρια από την άλλη εβδομάδα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Μπέτυ Μπαζιάνα : Απο φοιτήτρια του Πανεπ...

Εγκρίθηκε η αίτηση που είχε κάνει για να διδάξει

Καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είναι πλέον η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνη, η οποία καλείται πλέον να βρίσκεται μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον στην Κοζάνη κοντά στους φοιτητές του τμήματος.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, o Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκης, επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία, λέγοντας πως «Η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτηση της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουλήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία...

Έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει, καθώς πράγματι διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα. Χρονικά, το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα» ανέφερε ο Πρύτανης.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο και παρέμεινε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, συμμετέχοντας σε ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη εφαρμογής τηλεϊατρικής του ΟΤΕ και ξεκινώντας διδακτορική διατριβή.

Όμως τελικά ήρθε σε αντιπαράθεση με τον επιβλέποντα καθηγητή της, τον οποίο κατηγόρησε ότι ιδιοποιήθηκε την πνευματική της εργασία και υπεξαίρεσε αμοιβές της, προσφεύγοντας το 2003 στη Δικαιοσύνη, με δικηγόρο την Ζωή Κωνσταντοπούλου και δικαιώθηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight