Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα culture and shopping από το Επιμελητήριο που διανέμει χάρτες στους τουρίστες

Πάτρα: Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα cul...

Στο χάρτη προβάλλονται τα αξιοθέατα της Πάτρας και οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση

Το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Αχαϊας, με στόχο την προσέλκυση τουριστών στην Πάτρα, για την θερινή περίοδο, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Από σήμερα διανέμονται οι χάρτες σε Ρώσικα και Γερμανικά, στους TOURORERATORS που συμμετέχουν στην δράση TUI και MOUZENIDIS, με σκοπό να διατίθενται στους επισκέπτες, που θα επιλέγουν την πόλη για ημερήσια εκδρομή.

Επίσης οι χάρτες διανέμονται από σήμερα σε 11 ξενοδοχεία της Πάτρας, 6 της περιοχής Ρίου και 19 από την Ακράτα έως και την Σκαφιδιά.

Οι χάρτες θα προβάλλονται στα ξενοδοχεία αλλά και σε άλλα επιλεγμένα σημεία της πόλης σε ειδικά stand-εκθετήρια του Επιμελητηρίου.

Στον χάρτη προβάλλονται τα αξιοθέατα της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής καθώς και οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην δράση.

Παράλληλα παρουσιάζονται με ενημερωτικά στοιχεία πρόσβασης και σημαντικές εκδηλώσεις που γίνονται στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της Αχαϊας κατά την διάρκεια του έτους,, όπως Kαρναβάλι Πάτρας, PatrasIQ, Φεστιβάλ Πάτρας, kiteboarding/kiteserfingστο Δρέπανο, Ράλλυ Ιονίου, Οινοξένεια Αιγιάλειας, P.I.C.K. Patras, Άγιος Ανδρέας (Πρωτοκλήτεια), Χιονοδρομικό Καλαβρύτων και Πανεπιστήμιο Πατρών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις